[]

anneler neden bu kadar alıngan

oluyor? erkek arkadaşım arada annesinde kalır, o da genellikle hafta içi akşamlara denk gelir. 2 saat yüzünü anca görüyor annesi diye bugün sabahtan gönderdim adamı, git biraz gezin, yemeğe çıkın gönlünü yap annenin, ben de akşam katılayım size. başbaşa vakit geçirin biraz, özlemiştir seni dedim. gitti. neyse, az önce mesaj attı erkek arkadaşım, senin gelmediğine bozuldu galiba, bütün gün olursa sıkılırım diye mi gelmedi demiş. erkek arkadaşımın bunu bana söylemesine de bozuldum, annesinin böyle düşünmesine de bozuldum. benim annem şehir dışında ve çok özlüyorum, kendimi onun yerine koydum ve bari bu kadıncağız aynı şehrin içinde evladıyla biraz rahat vakit geçirsin istedim. kötü bir niyetim yoktu. niye bu kadar alınganlar? ya da ben mi yanlış düşünüyorum?




 
kötü niyetin yokmuş, sen git hasret gider ben size katılırım demişsin zaten, ama ikinizi görmek daha iyi gelebilirdi sanırım kendisine, öyle olur, benim de hatun buraya gelince annem "niye uğramadı ki bana?" der, öyle iyi hissediyorlar sanırım.


  • devorgilla the gunslinger  (30.11.14 13:00:03 ~ 13:00:31) 
Bu annelikten ziyade biraz kadınsal vaka olmuş. hani kadınlar birbirlerine karşı hep fesat düşünür ya, onun gibi.


  • dafuq  (30.11.14 13:00:16) 
"bugün sabahtan gönderdim adamı, git biraz gezin, yemeğe çıkın gönlünü yap annenin"

sizin bu üsluba bayılıyorum :D

soruya cevap olarak, kadın seviyordur belki sizi fazlaca, kötü düşünmeyin.
  • tescillimarka  (30.11.14 13:04:56) 
öyle dedim çünkü ben gönderdim gerçekten @ tescillimarka. ben söylemesem kendi kırk yıl kalsa düşünüp de yapmaz bunu. söylendi de zaten mır mır, gidip kalıyorum işte arada ne gerek var, evde yatıp yuvarlanmak istiyorum ben diye.


  • vesna  (30.11.14 13:07:22) 
bence anne değil de, siz alınmışsınız. erkek arkadaşınız da, pek çok hemcinsi gibi ''buldumcuk'' olmuş.


  • oinone pe  (30.11.14 13:16:27) 
ben bozuldum zaten, yukarıda da yazdım, açık açık söylüyorum da. belki kendine has sıkıntıları vardır, ne bileyim evladıyla konuşmak istediği şeyler vardır, belki biraz baş başa kalmak ister her dakika yanlarında olmayayım, biraz ana-oğul vakit geçirsinler istedim. gün boyu sıkılırım diye mi gelmedi demiş.

erkek arkadaşıma zaten hepten deli oldum. öyle de dediyse söyleme bana ya. niye söylüyorsun? hayır ne geçti eline ben bunu bilince? akşam gidince konuşurum annemizle, ben kendim de açıklarım ayrıca o mesele değil de, ne bileyim hoş değil ya. rahatsız oldum.

evlensek mi muhabbetleri falan yapıp duruyor erkek arkadaşım, annemiz çaktırmadan kaynana havasına mı girdi ki :)
  • vesna  (30.11.14 13:21:32) 
evlenin <3


  • devorgilla the gunslinger  (30.11.14 13:23:14) 
dün, adamın maaş kartını aldım/bana verdi diyen abla değil misiniz siz:)

bence sizin içinizde de buram buram annelik var. üslup bile o kadar aşikar ediyor ki.

genelde kadınlar özelde anneler her şeye müdahil olmaya meraklılardır. o da öyle bir anneymiş işte. işim vardı, çişim vardı, siz anne-oğul vakit geçirin birlikte diye düşündüm diyip geçiceksiniz.
  • wilhelmwasmuss  (30.11.14 15:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.