[]

Avm de kaybolan telefonun bulunması

Bugün akasya avm de yemek bölümünde telefonu ( iphone5) unutup kalkmışız.
Daha sonrasında farkettik telefonun yanımızda olmadığını. Nerde unuttuğumuzu hatırlamıyorduk bile . Tam gitti derken danışmada bulduk telefonu. Güvenlik görevlisi bulup danışmaya getirmiş. Çok şaşırdık bir o kadar da sevindik.

Daha sonra kızımın montunu kaybettim ve onu da buldum bonus oldu benim için :)

Sizin de basınıza geldi mi hiç bu tarz şeyler avm de? Özellikle telefonun bulunması gerçekten şaşırttı beni

 
1 keresinde ici 200 liralik cuzdan bulup sahibine vermistim. 2 gun once de icinde 160 tl olan akbili bulup guvenlige teslim ettim.

tersi tarafta ise akbil, kimlik, para kaybettigim oldu hic birine ulasamadim.
  • mayeskuel  (30.11.14 00:33:10) 
B12 takviyesi falan alın, bi doktora gidin. Böyle dalgınlıkların -özellikle art arda geliyorsa- tedavi edilmesi lazım.

Benim başıma gelmiyor, genelde etrafımdaki insanların arkasını toplayan dikkatli olan benim.
  • hiko seijuro  (30.11.14 00:33:54) 
2 gün önce bir tanıdık takside cüzdanını unutmuş. hemen kartları falan iptal etmiş tabi bi şey bi şey, sonra detayını bilmiyorum ama ulaşmışlar bir şekilde, kartvizit falan vardı belki de:: taksiye binen müşteri cüzdanı farketmiş, taksiciye söylemiş. taksici de eve kadar getirmiş cüzdanı.


  • xenophobe  (30.11.14 00:36:58) 
okulda cüzdan telefon kaybettim bulundu. avm de kredi kartı düşmüş cebimden anons yapıldığında anladım.


  • mrthany  (30.11.14 00:38:47) 
@hiko seijuro aslında ben de senin gibiyimdir herkesin arkasını toplarım düzenlerim ama bugün ilk kez birşeyler unuttum bir yerde. Gerçi bu son 1 aydır hafıza eksikliği yaşıyorum , b12 kontrol altında düzenli bakıyorum/baktırıyorum


  • lilidance  (30.11.14 00:39:45) 
Duyurudan bir arkadasin tableti havaaalaninda bulunmustu:)
Cuzdan bulmustum avm de, danismaya daha gidemeden sahibi buldu beni.
Denizde arkadasin arabasindan benim pantolonu calmsilardi neyse ben sortumla eve donuyorz arabayla arkada dedim ki bir donup tekrar baksak, belki kimligi ehliyeti falan birakmislardin en azindan diye. Arkadasta baktigimiz yerlerlere tekrar bakarak birsey elde edemeyecegiz ama gidelim icin rahat etsin dedi, geri donduk. Pantolonu buldum, atmislar oraya biryere. O zamanlar canta da kullanmiyordum, cuzdan telefon falan hepsi pantolon cebindeydi. Bozuk parayi almislar, telefon cuzdan flaan duruyordu:)
  • delifaruk  (30.11.14 00:41:07) 
Kulüpte kayboldu, ertesi gün gittim bulnmuş. Aynı gece arkadaşımın atkısı, diğerinin monto, diğerinin öğrenci kartı kayboldu ama onlar bulunamadı.İlginçti.


  • Cursed Chico  (30.11.14 00:41:29) 
bende cüzdani minibüsçüler derneğinden almıştım bi kere. meğer racon içindeki parayı oraya bırakıp çıkmakmış. bende hiçbişey olmamış gibi eyvallah deyip çıkmıştım, ayıp oldu tabi.


  • bruceandwayne  (30.11.14 00:44:11) 
walla ben avm wc sinde bershka dan aldıgım yepyeni montu unuttum beş dakkaya gittim uçmuş danışma felan hikaye giden gitti


  • aurora90  (30.11.14 01:08:50) 
ben de bir kere ozdilekte icke reyonlarinda siselerin arasinda bir telefon bulmustum guvenlige verdim sahibi cikmistir umarim.


  • jedilance  (30.11.14 01:09:02) 
Avm otoparkında bisikletimin sepetinde unutup içeri girmişim. yakındaki ilkokulda okuyan çocuklar bulup güvenliğe vermiş. ne kadar sevindiğimi anlatamam.


  • duhan  (30.11.14 01:09:20) 
hayatımda ne unuttuğumu hatırlamıyorum bile en son o derece bir şey unutmam yani. sahip çıkarım acayip eşyalarıma.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.14 01:12:44) 
Lizbon'da arkadaşla metroda seyahat ederken konuşmaya dalmışız arkadaşım çantasını unutmuş. inince farkettik. sonra metronun içinde maceralı bir arama faaliyeti başladı. hatta çok komik trenin içinde ararken (aynı tren bile değildi büyük ihtimal) ben trenin içinde kaldım başka istasyona geçicez diye, sonra arkadaşın gelmediğini farkettim, kapının iki tarafında bir birine çaresizce bakan iki tip olduk. mucizevi bir şekilde birbirimizi bulmayı başardık. umutsuzca dışarı çıkarken güvenlik görevlisine olanları anlattığımızda adam çıkarttı çantayı verdi. bir yolcu teslim etmiş :)

efsanevi şekilde kötü düzenlenen sonuncu H2000 konserinde gönüllü çalışıyordum. kapıda görevliydim. sağlık ekibindeki doktor Starsailor konserini beraber izleyelim deyince ne gerizekalılıksa sözde güvenliğe güvenip çantamı bırakıp gittim. Tabii çantayı iç etmişlerdi. Sabaha kadar aradım çantayı güle oynaya. Sabahleyin güvenlikteki ayı sadece çantayı teslim etti ama tüm param ve o zamanlar en sevdiğim şey olan alcatel one touch telefonum yoktu. ertesi gün beş parasız şehre döndüm. Taksime bir şekilde ulaştım, iki katlı otobüsün şöförüne durumu anlatıp eve öyle varabilmiştim. :(

Tamamiyle rızık meselesi. Çok şeyetmemek lazım.
  • warrior princess  (30.11.14 01:17:53 ~ 01:19:47) 
Ben motorun anahtarını üzerinde bırakıp gitmisim güvenliğe teslim etmisler neyse ki, bi kere de avmde kafama blackberry düşmüştü üst katlardan biyerden parçalaninca teslim etmedim tabii


  • mirty  (30.11.14 01:24:03) 
Cevahir Ykm'de gozlugu(numarali hemde) dusurdum metrobuste farkedip o kadar yolu geri dondum dusurdugum yerde buldum(ses gelmisti dusunce onu hatirladim).


  • divit  (30.11.14 01:32:25) 
Mecidiyekoy metrobus alt gecidinde is bankasi atmsinde isim vardi. Onundeki adam sadece karti aldi paralari atmde birakti. Iyi de para vardi. Kosarak yetistim kalabalikta durttum falan verdim. Mal mal bakti suratima ne bi tesekkur ne tebessum.


  • halitkin  (30.11.14 02:59:31) 
üniversitede cüzadanımı düşürmüştüm. farkettiğimde trabzon meydan parkının oradaydım. ben de haliyle cüzdandan vazgeçtim. kimlik, kartlar vs... derken baya bi can sıkıcıydı. tam kartları, kimliği yenileteyim derken, 2 ay sonra bi arkadaş elinde benim cüzdanla çıkageldi. kimlikten bölümü vs.. görüp getirdi sağolsun. içindeki para dahil herşey yerli yerindeydi.


  • kumlupara  (30.11.14 09:34:05) 
Cevahir'de yemek katında iş laptopunu unutmuştum çantasıyla. Metro Levent durağına gelince farkedip Şener Şen koşuşuyla geri döndüm. Yemek yediğim yere sorduğumda kimlik kontrolü yapıp geri vermişlerdi. Masayı temizleyen arkadaş başında kimse olmayınca arkaya koymuş, çanta içindeki kartvizitten aramış hatta ama ulaşamamış.


  • homo sapiens gotgobekus  (30.11.14 09:46:52) 
havalanında ehliyetimi kaybedim güvenlikte bulmuştum. yanımda başka kimlik de yoktu, bulamazsam uçamayacaktım.

kredi kartımı düşürmüşüm, beş on dakika sonra buldum. arada işgüzarın biri bankayı arayıp kartı iptal ettirmiş. bir hafta yeni kart gelmesini bekledim.

çocukken montumu bırakmıştım bir yerde. almaya gittiğimde yerinde yeller esiyordu.
  • inheritance  (01.12.14 08:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.