[]

keylogger çözüm

facebookuma şifremi bilip girmesi mümkün olmayan biri bugün girdi ve birine mesaj attı. bilgisayarıma keylogger gibi bir şey yapmış olabilir mi? nasıl öğrenebilir ve silebilirim? facebook şifresi çalmak bu kadar basit bir şey mi?




 
yakın zamanda sorduğum için buyrun:

www.eksiduyuru.com
  • mahnita  (29.11.14 23:47:26) 
Görev yöneticisine bak. Farklı neler var. Autoruns programını indir. Bir bak açılışta neler var.


  • cetoxim  (29.11.14 23:47:52) 
keylogger, trojan vb şeyleri tespit etmek çok güç. undetected ise imkansıza yakın. klasik ama en temizi format atmak.


  • sorumatik  (29.11.14 23:48:45) 
format atmak dışında önerilen bütün çözümler palavradır.

imza: zamanında keylogger yazmayı denemiş insan
  • divit  (29.11.14 23:56:59) 
içinin rahat olması açısından tavsiyelerim:
görev yöneticisini ve windows başlangıçta açılan uygulamaları aç, şüphelendiğin işlemlere bak, onları kapat. bunlardan çakmam dersen elleme.
sonra zemana antikeylogger kur, tarat
daha sonra eset smart security son sürümünü kur, güncelleyip tarat.
bir de combofix ile tarat.
adwcleaner da bonus olsun
  • kutukcu  (30.11.14 00:15:25) 
Facebookta güçlü güvenlik önlemleri var. Onları geliştirebilirsin. Tlefonuna kod gelmeden o kodu girmeden oturum açamamak gibi.
Bİlgisayara keylogger yerleştirmek de o kadar kolay değil gbilgisayarın başna oturmadıyısa.

  • Cursed Chico  (30.11.14 00:18:04) 
İki adımlı güvenlik girişimi aktif edin


  • facebook  (30.11.14 00:35:33) 
görev yöneticisine bakıp şüpheli işlem tespit edecek kadar bilgisayar bilgisine sahip değilim.

bilgisayarımın başına bir kere geçmiş olabileceğini düşündüğüm biri ama telefondan da pek güvenemiyorum. ona da en yakın zamanda bir çare bulmak lazım.

galiba en iyi çözüm en yakın zamanda format attırmak olacak.

çok teşekkür ederim.
  • benguakcali  (30.11.14 00:36:32) 
Keylogger haricinde şifre çalma işlemlerinin büyük çoğunluğu sosyal mühendislik dediğimiz olayla mevcut çoğu standart kullanıcının şifreleri hatırlanması kolay olan hayatındaki kavramlarla ilişkilidir, çevrenizden biri olması yüksek ihtimal; diğer seçenek ise facebook a girdiğiniz cihazla ile aynı network uzerinden bağlanan başka bir pc de çalıştırılan 3.parti programlar ile şifreleri almak mümkün.


  • mirty  (30.11.14 01:19:51) 
facebook girişleri logluyor link'teki adresten şehir vs. bilgisini görebilirsin, belki kimin olduğunu bulmanda yardımcı olur. www.facebook.com


  • selam  (30.11.14 06:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.