[]

Kısmet meselesi mi?

Kendimle ilgili bir sey farkettim. Dışarıda baska insanlarla yemek yiyecegim zaman, en kucuk/az porsiyonlar bana denk geliyor.

Mesela, isyerinin yemekhanesinde corba, ana yemek, vs. cesitler o anda tabaklara bölünüp servise konuyor, personel de tepsisine tek tek aliyor. Sira bana gelince corbanin azı, ana yemegin azı hep bana denk geliyor. Samimi olduğum iş arkadaşıma ise bol kepçe geliyor.. Bazen tek çıkıyorum, benden sonraki kisiye yine benimkinden fazla. Aşçı bana kasitli yapiyor desem değil, arada panel var. Aşçı personeli gormuyor, sadece panelin altindan tabagi uzatıyor.

Bu benim kismetim mi demek oluyor? Bir kere olan bir şey değil çünkü, genellikle boyle.

 
Gözün aç komuşun tavuğu sana kaz gibi geliyor


  • basond  (29.11.14 21:21:19) 
aşçı el fetişistiyse hipotezin çöker.


  • namus ninjası  (29.11.14 21:23:23) 
sakınan göze çöp batar derler. dikkatini başka yöne çevir, senin de yemeğin bereketlenecektir.


  • devilred  (29.11.14 21:27:56) 
Boyle bi olaya bakip da akliniza direkt kotuluk geliyorsa bence kendi karakterinizi tartin.


  • bambum  (29.11.14 21:28:21) 
göz yanılsaması o.


  • battal gemalmaz  (29.11.14 21:28:27) 
Arada o kadar bariz fark olunca dikkat çekiyor. Size de bol geliyor galiba.


  • bambum  (29.11.14 21:30:14) 
hehehe arkdaşların kendi arasında konuşup bambuma az yemek verelim diyorlar
hababam sınıfında öyle bir sahne vardı Al bakalım Ahmeeeeett diye bir sahne.

bariz fark varsa her gün olması mümkün değil seni görmüyorsa, yada görüyor bu kesin az yer diyerek az veriyor başka açıklaması yok.
  • basond  (29.11.14 21:37:46) 
o kadar dert edeceğine kadar arkadaşınla/arkadaşlarınla tabakları değiştir ya da durumu açıklayıp, bana yemeği sen alır mısın de.


  • roboute guilliman  (29.11.14 22:04:08) 
sana gıcıklar bence, arada panel varda o panel ses geçirmez panel mi sanki?


  • selam  (29.11.14 22:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.