[]

psikopat komşu aile ve eski apartmanın ince duvarları

günaydın apartman sakinleri

konumundan ve konumuna göre kirasından çok memnun olduğumuz bir dairede yaşıyoruz 3 buçuk senedir. ancak apartman eski, bir de gürültücü ve kavgacı komşularımız var. girişlerimiz ayrı, biz b blokta oturuyoruz, onlar a blokta. çocuk + karı-kocadan oluşan bir çekirdek aile. zaten apartman eski olduğu için çok ses geçiriyor duvarlar, bir de bunlar haftada en az 5 kez kavga ediyorlar. bazen çocuk-anne, bazen anne-baba, bazen baba-çocuk. annenin çocuğa ''ereen saçımı çekme ereen'' diye bağırdığı oluyor, adamın kadını dövdüğü oluyor, çocuğu dövdüğü oluyor. çocuğun normal zamanlarda zaten bağıra çağıra oynamasını geçtim, sanırım okula gitmek istemiyor ve haftaiçi her gün 7'de bunların kavgasıyla uyanıyoruz. kadının yine o saatlerde evi süpürmeye kalktığı oluyor. pazar sabah 9'da yüksek sesle mahsun kırmızıgül dinledikleri oluyor.

bir de tüm bunları yapan kişiler utanmadan 2 sene kadar önce bizim kapımıza dayanmıştı, gürültü yapıyorsunuz diye. adam geldi ''çok gülüyorsunuz, sinirim bozuluyor'' vs. dedi. Kaldı ki iki hatun kişisiyiz evde, çok fazla öyle arkadaş da gelmez, geldiklerinde de oturur muhabbet ederiz en fazla. kapıya dayanmadan önce de duvarımıza vurmalar, ileriye gidip kendi balkonlarından sarkıp yatak odası penceremize vurmalar gibi hayvanlıkları var. neyse adam bizim kapımıza dayandığında kendi bloğumuzdaki iki komşumuz da müdahale etti, hiç gürültümüzü duymadıklarını söylediler, biz de ''siz en azından gülme sesi duyuyormuşsunuz, biz sürekli kavga dinliyoruz'' deyip çocuğun adını bile bildiğimizi söylediğimizde söylene söylene gitti, o zamandan beri bizle uğraşmayı bıraktı. ancak tam bir psikopat adam, kapıya dayandığında açmamıştık önce ama 10 dakika boyunca sürekli zile bastı ve kapıyı yumrukladı. diğer komşuların da çıktığını duyunca açtık.

yani demem o ki bu adamla konuşmak işe yaramaz. bunların çevresinde yaşayan herkes şikayetçi, apartman yöneticisiyle görüştüğümde öyle dedi. herkes şikayetçi de, ne yapılır? bir kavga anında polis çağırsak işe yarar mı? onun bile bir şey değiştireceğini sanmıyorum. taşınmak niyetinde değiliz ancak tüm gün yorulup geldikten sonra bir de kavga dinlemek enerjimizi sömürüyor.

 
Adam belli ki psikopat. Siz hiç bulaşmayın.
Her kavgalarında polisi arayıp bezdirme yoluna gidin.

  • teknikekip  (29.11.14 08:29:08) 
yoğun güvenlik riski var, bir silah edinin.


  • rygard  (29.11.14 08:30:38) 
adamla yüz göz olmayın,
her kavgada polisi çağırmak bence de iyi fikir.
komşular ile birlik olabiliyorsanız aynı anda diğer komşularda arasın ki polis ciddiye alsın iyice. yoksa gelir gider yani.
  • seyduna6687  (29.11.14 08:52:04) 
teknikekip+seydun+1 polisle yıldırma politikası işe yarayabilir. bir de dosta-düşmana karşı eve iki tane biber spreyi alıp kapı yakınına koyun.

ayrıca ev sahibiyle masrafı kırışmak koşuluyla şu da görüşülebilir:

www.akustikkaplama.net
  • hatasızcoololmaz  (29.11.14 10:02:38) 
duvara ses yalıtımı yaptırın ?


  • syabk  (29.11.14 10:32:22) 
Silah falan alma öncelikle. Bir daha kapına dayandığında polisi çağır, can güvenliğim yok de. Videoya çek.
Bir de tek başına pek bir şey yapamazsın herkesin toplaması lazım. Anladığım kadarıyla adam size takık. Büyük ihtimal sürekli sizi dinliyor falan.
Bir de adam bir daha evde birini dövdüğünde isimsiz ihbar yap. Tam gelsinler yakalasınlar. Eve polis gelmeye başladığında apartmandakiler ister istemez tepki göstereceklerdir.
  • mornie  (29.11.14 10:49:18) 
imza toplayip attirin.


  • goo.gl  (29.11.14 12:36:59) 
gürültüyü duyduğunuz an polisi arayın çekinmeyin, polis isminizi vermez sizin aradığınız bilinmez kapısına dayanır ve şikayet var der ikaz eder. daha sonra yaparsa gene arayın polisi, yıldırın. çok zevkli.


  • bal dok yala  (29.11.14 12:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.