[]

İzmir Arena Ulaşım

Selamlar,

Gaziemir'den izmir arena'ya ulaşmaya çalışıyoruz. bir kaç tane sorum var:

1) izbanla turan'da mı bayraklı'da mı insek yürüme mesafesi olarak daha yakın olur?

2) gece dönüş için izban en son gece saat 00.33'te var görünüyor, arena'dan saat kaçta çıksak son trene yetişiriz?

3) arena'dan çıkışta izbana yürüsek o yol gece vakti güvenli olur mu, yoksa taksiye mi binelim?

izmirli suserların yardımını bekliyorum.

 
Bence Turan daha yakın olur. Ama kimine göre de bayraklı..
Dönüşte orada taksi bulamazsınız...
Sanıyorum güvenli olur çünkü onlarca insan gidip geliyor sonuçta.
İzban'ın son seferine güvenmeyin. Siz bir önceki seferi hesaplayın.
Gidişte yürürken süre tutun dönüşte ona göre erken çıkın.
  • white35  (29.11.14 07:22:32 ~ 07:27:33) 
1. Turan'da ineceksiniz.
2. İzmir'de gece sabaha kadar otobüs çalışan hatlar var. (baykuş gece servisler) otobüs durağı arena'ya çok yakın. dönüşte otobüs kullanabilirsiniz.
www.eshot.gov.tr

turan tobüs durağından konak yönüne giden otobüse binin. (542)
konaktan da 152 ye bineceksiniz.

3. ters bir durum duymadım şimdiye kadar.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (29.11.14 07:45:35) 
Turan'da inerseniz eğer köprü yapmadılarsa taaa Bayraklı'ya kadar geri yürürsünüz. Bayraklı'da inip yürüyeceksiniz ya da 6-7tl civarı verip taksiye bineceksiniz.


  • kimlanbu  (29.11.14 09:32:42) 
izmir arenanın sitesinde turan durağında inip 500 m yürüyeceksiniz diyor heralde bu köprü yapıldı yürüyüş yolu var anlamına geliyor. gidişten ziyade asıl çıkış önemli etkinlik 12'den önce bitmez gibi. çıkışta taksi neden bulunmuyor onu anlamış değilim konser alanı dağılınca bütün taksilerin sıraya dizilmesi lazım.


  • mvpdirk  (29.11.14 09:51:13) 
akşamki konser için soruyorsunuz sanırım. endişelenmeyin o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum. turan durağı daha yakın olur. çok insan olduğu için güvenlik konusunda sıkıntı yaşamazsınız.


  • exist is pretty  (29.11.14 09:51:31 ~ 09:51:56) 
evet akşamki teoman konseri için sordum. konser bitişi 23.30-00.00 civarını bulur yine. aslında izbana yetişebilirsem hiç bir aksilik çıkmayacak ama insan yine güvenemeyip her ihtimali düşünüyor.


  • mvpdirk  (29.11.14 09:57:08) 
turandan arenaya geçiş yok. sadece arena turan istasyonunun arkasında kalıyor. bayraklıda inmek zorundasınız, ancak bir taksi ile gidin oraları pek tekin değil. gece yürümeyi düşünmeyin derim.


  • sahipsiz  (29.11.14 10:04:18) 
izban ve otobüs durağına 500 metre yazmışlar, geçiş yoksa bizim otobanın ortasından falan geçeceğimizi düşünüyorlar heralde


  • mvpdirk  (29.11.14 10:11:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.