[]

KPSS-3 Puanı

Merhabalar, klasik bir soru olacak ama öylesine ve ilk kez girdiğim KPSS sınavından şu puanları aldım. (Fen-Edebiyat matematik mezunuyum ama öğretmenlik için değil memuriyet için girdim)

Bu puanlarla bir yere girebilir miyim? Kursa fln gidersem daha yüksek puanları alabilir miyim? Lütfen kurtarın beni şu dershaneden :) !!!!

Edit: Puanları resim olarak ekledim (bkz> sağ taraf)

 
eğitimci isen kpss-10 puanın biraz düşük gibi. kpss-3 puanın 80'in üzerinde. kpss-3 puanı iyi gelenler polis olmaya bakıyor. bilgilendireyim dedim.


  • nihavent uvertur  (30.07.09 16:56:24) 
Eğitimciyim ama formasyon alırken okuldan atıldığım için (bkz: konya) öğretmenliğe girmedim. Devlet okulunda öğretmen olmak zaten bir ütopya bizler için. İşin açığı tam bir KPSS cahiliyim. Eşimin zoruyla girdiğim sınavda gözetmene "eğitim soruları yok mu?" diyecek kadar cahilim. Hangi puan iyi hangisi kötü? Hangi puan türüyle tercih yapmam gerekiyor? Hepsini yeni öğreneceğim :) Soruyu sormamın sebebi birazda bu


  • fatihdr  (30.07.09 17:07:15) 
ben de konya'da okudum ve okulu uzattım. neyse, benim bildiklerim bu kadardı. eğitimcileri kpss-10 puanı ilgilendiriyor. kpss kitapçığın varsa orada hangi puanın ne kadar kimler için kaç kat sayısı olduğu filan hepsi yazıyordu bildiğim kadarıyla?


  • nihavent uvertur  (30.07.09 17:16:50) 
dershanede matematik öğretmeniyim ama polis olmaya çok sıcak bakmıyorum işin açığı.. yine de gönül haftada 2 gün tatili olan bir iş istemiyor değil..


  • fatihdr  (30.07.09 17:20:48) 
memur olmak için bu puan kabul edilmez. 2008 veya 2010 kpss bu işi görür zira bu sınav a kadro ve öğretmenler için. memurluk ise b kadrodur. öğretmen olmayacaksan boşuna girmişsin demektir. ayrıca 2009 puanınla istesen de polis olamazsın. o da b kadrodur zira.


  • modesttiago  (30.07.09 20:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.