[]

kelliğe giden evre

moralim çok bozuk bugünlerde a dostlar. kurban oluyum üzerime biraz teselli fırlatın. kel kalmanın son aşamalarındayım ve her gördüğüm kel kalmayı çok az bir saç tutamıyla atlatmış adamın saçlarına bakıyorum ve diyorumki lan benimki bu kadar kalsada yeter bana ,yani felaket takmış durumdayım. ne zaman biteceğini ne durumda kalacağını kestiremiyorum zira dayımların, amacamların dökülme tipleriyle hiç alakası yok ve hepsi gayet saçlı diyeceğimiz tiplerden.sizlerden öğrenmek istediğim bu tip düşüncelerle nasıl başa çıkıyorsunuz nasıl kendinizi teselli ediyorsunuz.

not 1 :26 yaşındayım, evliliğin gerekli olduğunu düşünüyorum ve bu gitgide azan özgüvensizlikle nasıl? bir kızla yollarımı birleştircem?
not2 :saç ektirirsin nolcak diyecek olan arkadaşlar saç ekimini asla düşünmüyorum sebebi ise ; bugüne kadar anlamadığım saç ekimi görmedim hepsinde illaki sırıtan biyerleri oluyordu.buda hoşuma gitmiyor.

 
"bugüne kadar anlamadığım saç ekimi görmedim" bunda mantık hatası var dostum. Bunu bilemezsin.


  • mountaincat  (28.11.14 15:55:50 ~ 15:56:12) 
Saç ekimi teknolojisi o kadar ilerledi ki, saç ekimi yapılan biriyle yapılmamış birini ayırt edemezsiniz. O derece. Onun dışında kel kalmış/kısmı kel biri nasıl teselli edilebilir bilmiyorum. Umarım kafa yapınız düzgündür, kalan saçları kazıtarak kısmen de olsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Geçmiş olsun.


  • angelus  (28.11.14 15:58:19) 
arkadaşım durumun ne kadar vahim bilemiyorum ama bi kaç tavsiyede bulunabilirim. zaten şu an denemekten başka çaren yok anladığım kadarıyla.

öncelikle, bi kavanoz zeytin yağına bir baş havanda dövdüğün sarımsağı karıştırıp bir hafta dinlendiriyorsun. iyice birbirine karışsın diye. sonra bu karışımı haftada bir veya iki kere saç diplerine iyice yedire yedire kafana saçlarına sürüyorsun.

bundan hariç, internette doğum kontrol ilacının solmuş çiçekleri, ağaçları yeşerttiğini araştırırsan göreceksin. bazıları bioblas şampuanının içine karıştırsada ben daha katkısız bebek şampuanlarına karıştırılmasını daha uygun buluyorum. sen bilirsin yine de.

yok uğraşamam dersen, özellikle ege çevresinde orjinal zeytinyağ sabunu satılır pazarlarda veya nerede satılıyorsa artık. öyle migroslarda satılan hacı şair zeytinyağlı sabunu gibi değil bunlar. çok köpürmez çünkü bileşiminde saflık mevcut olduğu için. bunu da kullanabilirsin.

bu yazdıklarım saç çıkartmayacaktır elbette ama var olan saçlarını kurtarmak için naçizane tavsiye.
  • vatandaş  (28.11.14 15:59:03) 
kel kaldıysan kaldın, etrafta herkesin mükemmel saçı mı var? yok. sen neysen osun, böyle şeylerin özgüvenini sarsmasına izin verme. Sence bütün güzel kadınların yanındaki erkekler hep yakışıklı mı? değil. Ama eğer hayatını saçlarına takarak yaşarsan senin böyle bir şeye erişme şansın olmaz. Sen sadece saçından ibaret değilsin başka yönlerini geliştir, kültürlen, ilgi çekici bir insan haline getir kendini. Eğer böyle olursan karşındaki insan zaten o kadar takmaz bu duruma.


  • quamos  (28.11.14 15:59:52) 
ahah dostum rahat ol senden beteri var. bak ben 31 yaşındayım ve 22'den beri nerdeyse kelim. bunu benden daha çok sorun eden birileri varsa oda ailemdi o zamanlar. yani saç önemli evet ama teselliye ihtiyaç duyulacak bir durum yok ortada. herşeyin doğalı güzel sen bırak saç ektirmeyi filan. boşver. kendine bu kadar çok sorun ediyorsan ektir tabide bence gereksiz. kelleşmeye başladığında saçlarını tamamen sıfıra vur. yani yanlardan çıkıp tepen kel kalınca devlet memuru gibi oluyor insan :)

bu arada karşı cinsle olan ilişkilerimde gayet normal. zaten sana hmm saçlarıda yokmuş bunun diye yaklaşacak kadından sana hayır gelmez. içini ferah tut. imaj tabi önemli ama işin sadece bir kısmı. dua et saçların yok ama beynin hala seninle.
  • bruceandwayne  (28.11.14 16:02:21) 
sana direkt minoxil'i tavsiye ederim. fakat saçların dökülmüş ve yoklarsa mucize yaratmaz. minoxil bir ilaç sadece eczanelerde satılıyor. internetten ucuzunu sahtesini alma. düzenli kullan 1 ayda dökülme duruyor. 6-12 ayda sonucu göreceksin. kozmetik öneriler başka işlere yarayabilir ancak minoxil direkt bu iş için yapılmış bir ilaç 12 saatte bir 5 fıs. ben dökülmesin diye kullanıyorum. ha bu arada ilk 1 ay feci dökülecek sonra duracak

ayrıca: kadınlar saça bakmaz. onlar ergen takma onları.
  • andy kaufman  (28.11.14 16:35:00 ~ 16:36:00) 
allah günah yazmasın da neler var neler

cdn.internethaber.com
  • icim urperiyor  (28.11.14 21:32:05) 
Saçların sırma olsa bu sefer de takıntı sorası boyuna gelecekti mesele edecektin, boyun uzun olsa sıra mevki makama ya da cebinde ki paraya gelecekti yani demem o ki bu liste inan bitmeyecek ben takıntı yaptığım herşeyi bir şekilde elde ettim ama liste bitmiyor bir yerden sonra ulaşamayacagın şeyleri takıntı haline getirip kendi kendini eziyorsun mesela saçların gibi bu saatten sonra buna odaklanman sana bir şey kazandırmaz sadece özgüven kaybettirir


  • besirzade  (28.11.14 22:15:02) 
Daha lisede tepe açılmaya başlamıştı benim, o sıralar üzülürdüm. 22 yaşında bildiğin keldim. Saçımı hep sıfır numara kestiriyordum, 4-5 yıldır kendim kesiyorum haftada bir, parıl parıl dolaşıyorum yani sürekli :)

24 yaşında evlendiğimde keldim. Ektirmeyi düşünmedim, belki erken döküldüğü için alıştım, çevremdekiler de böyle tanıdı ve alıştı.

" kelleşmeye başladığında saçlarını tamamen sıfıra vur. yani yanlardan çıkıp tepen kel kalınca devlet memuru gibi oluyor insan :)" buna da tamamen katılıyorum. Birkaç kez kazıt saçları, dene. Dökülme gözüne batmayacak o şekilde, kendini daha dinamik iyi hissedersin.

Bu şekilde bir kızla nasıl yollarımı birleştiricem diye düşünüp de özgüvenini daha da kırma, sen kendini beğenirsen herkes beğenir.

edit: Bu arada bu şarkı da benden "kel kalmayı çok az bir saç tutamıyla atlatmış adam"a gelsin :) www.youtube.com
  • crescendo  (28.11.14 22:39:44 ~ 22:45:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.