[]

Internet Explorer neden proxy sifresi sormuyor?

Proxy ayarlarini dogru girdigim Internet Explorer ile internete baglanamiyorum cunku proxy sifresi sormuyor. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Ayrintili olarak durum su: Bulundugum yerde LAN'a bagliyken internete girebilmek icin proxy server kullaniyorlar. Proxy server ayarlarini Internet Explorer ve Firefox'a girdim. Firefox'tan internete baglanmaya calisinca proxy kullanici/sifre soruyor ve sonrasinda baglaniyorum. IE'nin proxy ayarlarini kullanan Google Chrome'da da internete baglanmaya calisinca proxy kullanici/sifre soruyor ve sonrasinda baglaniyorum. Bir tek IE kullanici/sifre sormuyor, ve dolayisiyla internete baglanamiyor.

IE 7 kullaniyorum, Win XP ile. IE 7'yi yeniden kurdum. Ustune IE 8 kurdum. IE 8'i kaldirdim. IE 7'yi kaldirdim. Yeniden kurdum. Sonuc yok.

Bir onerisi olan var mi?

 
IE 8 ile denedim ve basarili bir sekilde goruntuleyebildim sayfalari. ayarlarim su sekilde belki isinize yarar;

lan ayarlarinda "yerel adresler icin proxy sunucuyu atla" secili degil.

lan ayarlarindan gelismis e geldim "tum iletisim kurallari icin ayni proxy sunucuyu kullan" secili. ozel durumlarda sadece "local" var.

gerci yeni farkettim siz chrome ile zaten erisebiliyormussunuz. demek ki IE'nin proxy ayarlari kisiminda bir problem yok.
  • dahicocuk  (30.07.09 16:24:52 ~ 16:27:09) 
soyle bir sey buldum bir de;

groups.google.com.tr
  • dahicocuk  (30.07.09 16:42:41) 
Dahicocuk, ikinci cevaptaki password isine baktim ama proxy password saklamiyor gibi.


  • wpi  (30.07.09 17:25:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.