[]

oyun odasi

iyi gunler sözlükcüler,

oyun odasi yapmak istiyorum, icinde;
5+1, ps3, plazma, vs..
ama kafami karistiran nokta yatak odama mi yappiyim bunlari
yoksa ayri ekstradan bo$ oda var oraya mi yapiyim
nedir avantajlari ? dezavantajlari ?

 
Şayet boş oda varsa şiddetle orayı tavsiye ederim. Yatak odanızda olması gerekenleri şöyle sıralayabilirim:

1- Yatak

Ayrı boş bir oda kullanma imkanı varken muhakkak surette burayı kullanmanız için milyonlarca sebep var.

Not: Şayet plazmayı henüz almadıysanız projeksiyon cihazı alternatifini de göz önünde bulundurunuz.
  • inshroud  (30.07.09 16:15:45) 
Yatak odanızda sizden başka uyuyan varsa onu rahatsız edersiniz. Bir de arkadaşlarınız geldiğinde hepsini yatak odasına almak uygun olmayabilir, sürekli çok düzenli bir yatak odanız varsa siz bilirsiniz tabi :)


  • crown  (30.07.09 16:17:26) 
neden böyle bir duyuru yaparsınız ey şahane sözlük yazarı?
ps3 diyo, plazma diyo, 5+1 diyo. arkadaş bir de x-box falan yazsaydınız >:(
ayıptır ayıp, yıllardır yapmaya özendiğim bir şey için yatak odası mı boş oda mı demek çok ayıptır, olanı var olmayanı var!
umarım kazara evinize yolum düşe ve oradan hiç çıkmam!
  • outlawrider  (30.07.09 16:24:55) 
harici odaya yapınız ve zivre düzenleyiniz. yiyecek ve içecek (alkollü - alkolsüz farketmez) temin ederiz.


  • ykyt  (30.07.09 16:29:56) 
boş odayı kullanın, içerisinin dekorasyonunu da oyun odasına uygun hale getirin. duvarın boyasıyla olsun, ışık yalıtımıyla olsun, etrafta lazım olabilecek küçük aparatlarla olsun geliştirmeye açık olacaktır boş oda. ileride karşınıza çıkacak ihtiyaçlara göre şekillendirirsiniz.
adresinizi hiçbir şekilde kamuya açmayın. zira adresinizi bulursam odanın bir parçası olurum. belediye gelse çıkaramaz beni :)

  • jaaaccckkk  (30.07.09 16:41:44) 
boş yer olursa bi tane de eskiden ataricilerde olan jetonlu street fighter,ördek vurmaca, haggar magar olan şeylerden koyun, adı nedir bilmiyorum da anladınız siz onu.

ya da şöyle bişey de olabilir: 3 plazma, 3 ps3, 1 tane playseat, bi de logitech g25 direksiyon. bu da çok acaip olurdu ama masraflı :)
  • this is heavy  (30.07.09 17:28:24) 
bu aralar günün 3 te 2 sini yatakta geçiren bi insan olarak derim ki;yatakta tv nin oyunun hatta abartmadıkça yemek yemenin tadı bi başkadır.
ama yeni odaya ufak yatak rahatlığında şişme falan olur bişeyler alırım diyosan (ki bunları alan onu da alır=) o da hoş olur.

  • şehnaztango  (30.07.09 17:31:52) 
full hd projeksiyon makinalarının çıkması olasılığına karşı tvyi koyacağınız duvarın beyaz olması faydalı olabilir. bir de plazma değil de lcd daha ekonomik (200hz bravia falan mesela)


  • yuto  (30.07.09 18:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.