[]

Grip Oluyorum Ne Yapayım?

Merhaba arkadaşlar, sanırım grip oluyorum, yavaş yavaş genzim yanıyor ve burnumu çekmeye başlıyorum. Çözümü nedir, tam şifayı kapmadan. İlaç kullanmak istemiyorum...




 
Tylol hot benzeri ilaclara tam grip olmadan once abanilirsa ise yariyor. Ben de oyle en azindan.
yalniz ilac yetmez. C vitamini sart mandalina falan ye kiloyla. Usutme. Büyük ihtimal toparlarsin.

  • rayde  (28.11.14 14:23:21) 
ıhlamur nane limon çay + uyku bol dinlenme soğuktan korunma

terleme de yardımcı olur.
  • fukka  (28.11.14 14:23:35) 
tylol hot.
c vitamini içeren meyveler
bol bol sebze. ne kadar koyu renkli o kadar iyi.
  • bira sisesi kapagi  (28.11.14 14:31:28) 
Acılı çiğköfte yiyin, zencefili sıkın suyunu için (acı oluyor tadı ama gribe birebir)


  • alciphron  (28.11.14 14:36:25) 
İlaç değil bu ama Umca diye birşey var. bir bitkinin ekstresinden yapılıyor. bağışıklık sistemini yükseltiyor. suya damlatıp içiyorsun. eğer erken davranırsan hastalığı kovalayabilirsin.
imuneks te iç. o da ilaç değil sadece bağışıklık sistemini gçlendiriyor.
zaten senin vücudun savaşacak hastalıkla, o yüzden bağışıklık sistemini yüksek tutarsan ilaç kullanmadan defedebilirsin.
ben öyle yaptım birkaç hafta önce.
  • innerbliss  (28.11.14 15:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.