[]

Dream Box hakkında bir kaç soru

Geçenlerede oturduğum binaya ortak uydu sistemi takan eleman : Abi sana DreamBox bağlayalım, baaaazı (anladınız) dijital platformları para vermeden izlersin hemde full paketlerini dedi ve bunun bana senelik 200 TL ye malolacağını söyledi. Şimdi ben kafama takılan soruları siz saygıdeger ekşi duyuru ahalisine sorayım:

1 - Bu DreamBox denilen hede yasal değil biliyorum, yakalanma riski nedir? Cezası nedir?

2 - Adam bana yıllık 200 TL ücret dedi. Bu cihaz bir kere bağlandıktan sonra ömür boyu kendi başına çalışmıyor mu? Nedir bu yıllık 200 lira davası? Faturası yok birşeyi yok neden yılda 200 lira talep edebilir? (o an soramadım sonradan dank etti)

3 - Bu cihazda takılma donma bekleme, kopma gibi sorunlar yaşar mıyım, yaşarsam hangi durumlarda ve ne sıklıkta. 1024 ADSL Bağlantısı kullanmaktayım. İşe yararsa 3G modem alabilirim..

Teşekkürler

 
Dreambox candır kandır. 200 lira yıllık ücret normal gibi. ortalama server ücretleri 150 lira civarında DreamBox'ta.

Şu an Dreambox kullandığı için ceza alan görmedim. Paylaşımlı Receiver'lar olarak aratırsan hakkında çok daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin.

Fakat altını çizeyim Süper lig ve digiturk tum paketlerini rahatlıkla izleyebilirken şu an D-smart yayınları çöktü. 1 haftaya yakın bir süre oluyor. Beklemedeyiz artık.
  • alkolik imam  (30.07.09 15:47:03) 
Peki mesela bir FB-GS derbisini ağız tadıyla izleyebilir miyim? (Gs liyim ama o anlamda sormuyorum :))


  • fatihdr  (30.07.09 17:08:26 ~ 17:09:07) 
Gsli olduğun sürece bir FB-GS derbisini ağız tadıyla izleyemezsin :)


  • cnonefb  (30.07.09 17:12:15) 
o anlamda sormadığımı tekrar belirtmem gerekiyor sanırım, server babında soruyorum.


  • fatihdr  (30.07.09 17:17:42) 
lig tv şu an çatır çatır izlenebilmekte. Uzun süredirde izleniyor. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Şu an sinema kanallarını da izleyebiliyor olman lazım zaten. Onları izleyebiliyorsan diğerlerini de izlersin ;)


  • alkolik imam  (31.07.09 09:22:26) 
d smart ne durumda peki?


  • fatihdr  (03.08.09 23:04:59) 
Digiturk ve D-smart bu avukatlık bürosuyla beraber çalışıyorlar diye biliyorum.

www.tugsanyilmaz.av.tr
  • hedonistbeyin  (16.01.13 13:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.