[]

hand luggage ucak'da tras bicagi jeli sorun olur mu?

gecen ufak swiss knife 'imi istanbul ata'da haciladilar da. illa bagaja mi vermek lazim?




 
100 ml den fazla ise, isin sansa kalmis,bazen aliyolar, bazen almiyolar


  • balpolen  (28.11.14 11:08:42) 
haciladiklari onlara mi kaliyo?
bi yerde acik arttirma filan mi olukdur yoksam? yani kayip bulundu muamelesine ugramasi gerekmez mi?

bicagimi parfümüümü aldi, gitsin depoya koysun, 1 ay sonra bi daha ucacam mesela, gelip depodan alayim. hacilamak ibnelik yani. ya da cöpe atmak.
  • rusdemezale  (28.11.14 11:36:57) 
Ben sanki tek kullanimlik bi kutu jiletle almanyadan turkiyeye geldim diye hatirliyorum, el bagajinda yani. Ama swiss knifei almalari cok normal, hem yasak, hem de silah teslim noktasindan pilota gonderiyolar galiba, o sekilde indigin yerden geri alabiliyosun, bi dahakine aklinda bulunsun. Tras bicaklarini da yine ayni noktaya sorabilirsin bence. Giriste oluyo hemen. Tras jelini de 100 mllik kutusunda, 1 ltlik kilitli posetin icine koyarsan sorun olmaz.


  • jpsartre  (28.11.14 12:07:45) 
yaw nesi normal. uzunlugu parmagi gecmiyo, almanyada belcikada kontrol edip OK dediler, istanbul'da adam el koydu. sanki istanbul guvenlik daha ciddiymis gibi.


  • rusdemezale  (28.11.14 12:14:50) 
giderken geçirdim, dönerken aldılar (istanbul - paris)


  • ezeriko  (28.11.14 12:20:24) 
Istanbul'dan cikista gecirdim, Paris'ten donerken aldilar benimkini de.


  • delifaruk  (28.11.14 12:31:57 ~ 12:32:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.