[]

mutfak robotum bozuldu

Bu çocukluğumdan beri elimde kalan bilmem kaçıncı robot, itinayla mutfak robotu bozuyorum. Sonuncusu da 2 yil dayandi, en uzun yasayan kendisiydi.

Neyi yanlis yapiyorum ki? Sizin de boyle cabucak bozuluyor mu? Bir de tavsoye edebileceginiz fiyat/performans açısından iyi bir robot markasi/modeli var mi?

Teşekkür ederim simdiden herkese.

 
bıçağını zorlayan şeyleri içine atıyorsun. ya da su kaçırıp bozuyorsun. arızası nedir?


  • imbat  (28.11.14 10:56:03) 
ben de öyleyim, baba evinden kendi evime geçtim ve düzeldim mal kıymeti bilmeye başladım :) uzun süre çalıştırmamak gerek bu aletleri vıızzzt vızzzt diye durdur başlat şeklinde kullan çünkü muhtemelen sen de benim gibi motorunu zorlayıp yakıyorsun. şuan bunu kullanıyorum www.homend.com.tr küçük ama çok etkili.


  • exist is pretty  (28.11.14 11:04:42) 
Motordan ses cikiyor ama bicak dönmüyor bir türlü. Hemen hemen her gun kullaniyorum ve dediginiz gibi durdurmadan calistiriyorun. O yuzden mi acaba?


  • fraise  (28.11.14 11:11:45) 
evet ne yazık ki :/


  • exist is pretty  (28.11.14 11:12:58) 
ben de çok sık bozuyorum o yüzden artık migrosta falan satılan 30-40 liralık kampanyalı ürünlerden alıyorum raks, sinbo vs. gibi. hiç olmazsa içime oturmuyor sonra verdiğim para.


  • vesna  (28.11.14 11:22:22) 
benim de el blenderında aynı şey oluyor. sürekli çalıştırmamak gerekiyormuş. :/ bu yeni ürünler böyle. herşeyin eskisi sağlam.


  • mahnita  (28.11.14 12:36:46) 
bu kadınlar aletleri nasıl bu kadar kolay bozuyorlar anlayamıyorum.

Genel herkese örnekler vereyim bir çamaşır makinası 8 kg lık ise her defasında 8 kg yıkarsanız 2 yılda kucağa alırsınız. Ard arda fazla yıkamada yapmayın.

Buzdolabının kapağını dakikarca açık bırakmayın açılınca öten dıııııt sesini kapıdaki tuşa basarak dolabı kandırıp sesi kesmeyin kendinizi kandırıyorsunuz sonra buzdolabından sesler geliyor oluyor.

Bunun gibi neyse şimdi gelelim senin soruna kullanımla alakalı genel olarak ne kadar sıklıkla kullanıyorsun ve hangi işleri yapıyorsun?
Diye yazarken cevaplardaki cevabını gördüm makinenin ömrünü hunharca harcayıp hemen bitiriyorsun en klas makinayı bile alsan bu kullanıma 2 yıl dayanır.
  • basond  (28.11.14 12:37:58) 
Basond ezildim ama iyice:(

bundan sonra daha az kullanacağım ve arada durdurarak calistiracagim o zaman :)
  • fraise  (28.11.14 13:09:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.