[]

hamza hamzaoğlu

ihtimaline bile çıldıran tek insan ben miyim lan?

canlı yayında milyonlar önünde yerli sevdasıyla sneijdere bok atarken şahit olmadık mı kapakların en güzeline? bu mu gelip yönetecek takımı?

fatih terim denen herif takımı bırakıp gittiğinde alayımız delirmedik mi? şimdi küçük fatih terim'i getirmek niye?

gerçekten türkiyede futbola dair ne varsa soğudum arkadaş ya.

 
bu gelip yönetmeyecek takımı, rahat olabilirsin-olabiliriz.


  • baba jo  (28.11.14 08:41:15) 
hasortmanli gidince fenerlilerle alay etmistim alirsiniz hamza hamzaoglunu sizin de mini fatih teriminiz olur raadiniza bakarsiniz demistim

allah verdi belami.

ne isi var bu adamin cografyada arasa bulamayacagi floryada
  • azizakin  (28.11.14 08:52:25) 
Terim'den de onun yonetimdeki versiyonlarindan da nefret ediyorum.

Ancak mantikli dusununce yabanci hoca ekolunun bize, hele CL'den elendigimizi dusunursek, hic fayda saglamadigi ortada. Lig icin konusursak Hamza hoca takimi sampiyon yapabilecek 3-5 yerli teknik adamdan biri.

Bir de 6-7 ay sonra tekrar kongre var, neler olur biter bilemeyiz. Fakat Candan Ercetin'li yonetimin çogu konudaki beceriksizliğini de gördük.
  • burberry  (28.11.14 09:18:25) 
Şimdi size olacakları en başından anlatayım;

Devre devam ederken kovulan yabancı hocadan sonra bir adet yerli hoca takıma monte edilir.

Zaten bu şartlarda ve zamanlamada iyi bir yabancı hoca bulmak neredeyse imkansızdır. Bulunsa bile takıma geldiğinde sezon sonuna kadar yıpranacağından endişe edilir.

Takıma monte edilen yurdum hocasının misyonu, takımı sezon sonuna kadar idare etmek ve olası tüm başarısız sonuçlar için darbe emici görevi görmektir.

Devre arası geldiğinde taraftarın gazını almak için takıma kısmen sükse yapacak oyuncu transferi yapılır.

Sezon sonu geldiğinde takım şampiyon olamamış ve yurdum hocası her ne kadar başarılı sonuçlar alsa da genel kanaat hocanın takıma hafif kaldığı yönünde oluşur.

Sezon bittiğinde sansasyonel transferler konuşulmaya başlar. Kesenin ağzı açılmıştır.

Ve işte beklenen sonun gerçekleşmesi için gerekli tüm şartlar oluşmuştur. Artık görev onu çağırmaktadır. O ki görevden asla kaçmaz, o ki Galatasaray söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığa hazırdır (tabi sağlam cukka ve güçlü bir kadro kurulduktan sonra)

Ve işte döngü artık tamamlanmıştır;


(bkz: fatih terim'in milli takım galatasaray döngüsü)
  • thracia  (28.11.14 10:47:23) 
gelip yönetmeyecek diyen arkadaşlara bakıp "noooldoo ooolooom" demek istiyorum.

bütün dertleri sneijder'i huzursuz edecek birini getirip satmak, hamza'dan iyisini mi bulacaklar.

dürüst de albayrak da bu kulübün kapısından geçecek adamlar değilmiş, emin oldum artık.

ocakta satarlar sneijder'i, anamızın liginde oynarız yeniçerilerle.

gelsin ruslar mı alır, araplar mı alır ki o araplar dünyada en nefret ettiğim millet. yeter ki şu türklerden kurtulsun takım.

o milletin itin götüne soktuğu ünal aysal'ın da billurlarını yesinler..
  • ozzpwnz  (29.11.14 23:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.