[]

İşten Ayrılıyorum

Herkese günaydın.

Gün geldi çattı duyuru, bugün işten ayrılıyorum. Önümde yepyeni bir hayat, yepyeni bir meslek var. Çok heyecanlıyım.

Her neyse ama, onu anlatmıycam. İşten ayrılmadan önce unutmamam gereken şeyleri sayar mısınız? Bugün son günüm, bir şey unutmayalım giderken. Almam gereken belge, evrak falan, ya da hiç alakasız başka bir şey de olabilir ne bileyim.

- İlişik kesme belgesi
- Kalan param
- Tüm şirkete duygusallı edebiyat parçalamalı veda e-maili

Bunlar tamam. Başka bir şey var mı? Ne var?

 
hayırlı olsun!

üzerinde zimmetli bir şey varsa onları teslim et, zimmetten düşür.
  • icemint  (28.11.14 07:15:43) 
maillerinin yedeğini al mutlaka. varsa bilgisayarında özel dosyan, resimlerin vs. onları da al, hatta çalıştığın dosyalarıdan şirket gizliliğini ihlal etmeyecekler varsa onları da alabilirsin, senin emeğin, gün olur geriye dönük bişey aklına takılır, bakmak istersin.

onun dışında devredecek yetkin falan varsa (senden başkasında olmayan yetkiler, kartlar, hesap hakları vb) bir yere not al, İK'ya ya da bir üstüne gönder.
  • loveinaflipbook  (28.11.14 07:23:12) 
yeni işinde/mesleğinde başarılar.

neden ayrıldın?
eski işin neydi/şimdiki?
maaş değiştimi?
  • mrthany  (28.11.14 07:24:39) 
@zibidigibi çok teşekkür ederim.

Endüstri mühendisiyim. Pilot olma hayalimi gerçekleştirmek için ayrılıyorum :)
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (28.11.14 07:33:41 ~ 07:38:09) 
dostum umarım istediğin gibi olur herşey, hayalini gerçekleştirdiğinde yaz da bizde feyz alalım gaza gelelim :)


  • mirty  (28.11.14 07:51:45) 
Hayırlı olsun kardeşim. Ben de haziranda iş değiştirdim ama aslında mesleğimden ve sektörden hoslanmadığım için yine pek mutlu değilim. umarım senin için hersey harika olur.

Dedikleri gibi pc geçmişini sil. bookmarklarını ve gerekli dosyalarını al yanına. varsa kalan izinlerinin ücretini de almayı unutma. :)
  • twelfth  (28.11.14 07:56:49) 
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (28.11.14 08:28:55) 
paranı almadan sakın alacağım yok kağıdı falan imzalama, sakın ama. izinlerini vs iyi kontrol et.
hayalinin peşinden koşman harika, tebrik ediyorum seni :)

  • bradshaw  (28.11.14 08:44:28) 
arkadaşlar her şeyi yazmış, hayırlı uğurlu olsun demek istedim ben de. uzun zamandır duyuru'da gördüğüm en pozitif duyuru idi heralde. başarılar ve mutluluklar :))


  • rachel  (28.11.14 11:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.