[]

Tatil yeri araştırması

Olympos civarında "kadirin yeri" ve "turkmen pansiyon" haricinde şöyle fiyatı uygun ve adam akıllı (müşteriyle saçma salak diyaloglar kurmayan personele sahip) bi pansiyon ya da türevi var mıdır?




 
(bkz: orange pansiyon) elbette.
en son wireless bile gelmis.
insanlari iyidir, cok pahali degildir, denize yakindir diye bilirim. yazanlar da hep oyle yazmis.

www.olymposorangepension.com
  • la traviata  (26.06.07 23:31:30) 
imam ali rulaz!
bakkalın sahibi yani.
ne derseniz he der. gül gibi geçinirsiniz.
  • agk  (27.06.07 00:34:58) 
(bkz: sheriff pansiyon)
www.olympos.biz
aşağı yukarı bütün pansiyonlar denize aynı uzaklıkta.
ayrıca (bkz: #10974109)
fazlasını yazarsam reklama girer, sözlükten ulaşabilirsiniz.
  • denize karsi icen keci  (27.06.07 01:08:14) 
Kesinlikle Orange pansiyon.


  • islakkedicorbasi  (27.06.07 01:09:12) 
zeus da iyidir.


  • x daemon  (27.06.07 01:19:34) 
orange pansiyon denmi$ ama ben bi kac guzel ozelligini de yazayim istedim. efendim kendilerinin yemekleri temiz ve lezizdir, calisanlari guler yuzlu ve kafa dengidir, cok gusel hamaklari, masa tenisi, minderli dinlenme zimbirtilari (bunlarin ismini bilmiyom) var, denize en yakin olanlardan, bahcesi daima serin bi yer, kendi discosu var, pansiyon sahipleri kardeslerle pazarlik yapabiliyorsunuz, diskoda ictiklerinizi oda numaraniza yazdirip bi daha pazarlik yapabiliyorsunuz. pazarligin cilkini cikartabiliyorsunuz.


  • notorious  (27.06.07 09:33:51) 
zeus pansiyon iyidir. yemeklerini de köyün aşçısı olan bi teyze yapmakta. çalışanları da sıcaktır. abukluklar yaşamadım ben. diğer pansiyonlara göre daha sakindir. denize de daha yakın. bungalowların çoğunun önünde hamak vardır. 4 sene önce ilk gittiğimde orda kalmıştım arkadaşlarla.
ama ben kadir in yerini tercih ederim daha kalabalık ve çadır alanı olması sebebiyle.

  • dragon bor  (27.06.07 13:34:45) 
hiçbiri deyip tek alternatifi öneriyorum daphne . bir daha başka yerde kalmazsın tabi yer bulabilirsen


  • taylor durden  (26.07.07 19:33:29) 
Emek pansiyon--Çıralı'da. Denize erişim çok uygun. Çıralı'nın tam ortasında. Fiyatlar makul, bungalowlarda çalışan klimalar, bahçede gezinen kuzu koyun tavuk köpek vs., pansiyondan ayrılırken, anne-baba gibi uğurlayan "evladım öğlen yemeğe geliyor musunuz? akşama ne yapayım?" diye sorup, isteğe göre yemek yapan, patlıcan salataları muhteşem olan; para kazanıp şımarmayan bir aile işletiyor. Geceleri mutfağa gidip, kendiniz de öte beri hazırlayabiliyorsunuz. Müdavimleri senelerdir gidiyor..Kesinlikle tavsiye edilir.


  • cedilla  (30.07.07 15:01:44) 
bende Orange pansiyon derim,kısa tatilimde, ilk kez gittiğim ve huzurlu tatil geçirdiğim yerdir.Ulupınara dağdan giderken böcek ısırması hariç:)
Odaları temiz,insanları sıcak(özellikle Orangenin iki ası; Apo ve Yusufun yeridir de diyebiliriz..Apo pansiyonda, hertürlü sorununuza kadar ilgilenirken,Yusuf usta da mükemmel yemekleriyle sizi mest eder..iki arkadaşta çok candan,sıcak ve dost canlısıdırlar..tam kafa adamlardır ayrıca:)
ayrıca,ekim ayının ikinci yarısı,sessizlik,huzur,tam kafa dinlenecek bir yerdirde diyebiliriz..
bi dahaki sefere, tekrar gitmeyi düşündüğüm,pansiyondurda diyebiliriz,orange'a,kısaca..
  • righteous@  (29.10.08 08:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.