[]

arş gör hakkında

yüksek lisansını yapmakta olan bir öğrenci, başka bir şehirdeki üniversiteye araştırma görevlisi olmak için başvurursa alınır mı oraya? okuduğu yere haftada bir filan derse girmek için gitse mesela, yürür mü öyle? ne diyosunuz?




 
öyle yapanlar var, yürüyor, kabul edilmeye engel değil. ama yoruluyorlar da.


  • mezzosprite  (27.11.14 20:36:45) 
çalıştığın yerin iznine bağlı biraz. çalıştığın üniversitede okuduğun bölümün yüksek lisans programı varsa gel sıfırdan burada başla diyebilirler, baştan gidip tanışmakta konuşmakta fayda var bu meseleleri.


  • ruz  (27.11.14 20:45:17) 
Kuzenim yapti. olur.


  • fortisvita  (27.11.14 20:49:10) 
oluyor da ders donemi bitine kadar asiri yoruluyorsunuz.


  • elxa  (27.11.14 20:51:18) 
evet çalıştığın yerde yüksek lisans programının olup olmaması da önemli bir nokta. varsa izin vermeyebilirler diğerine devam etmene ama yoksa izin vermek zorundalar.


  • mezzosprite  (27.11.14 20:53:32) 
orada yüksek lisans programı yoksa aslında 35. maddeyle göndermeleri gerekir. ama kendi aranızda anlaşırsanız git-gel daha çok işlerine gelebilir tabii.


  • galadnikov  (27.11.14 21:27:30) 
var program yav. neyse bakalım, sıfırdan başla demezler inş.


  • snape i başından beri tanırım  (27.11.14 21:33:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.