[]

ekşi sözlük hikaye devam ettirme timi

yine geleceğim
vitrin camını kaplayan buz tabakası, hohladığı nefesi işe minik sellere dönüştü. kayan su damlacıkları, cam tabakası üzerinde yarışıyorlardı. şimdi, çoğunlukla esen rüzgârın ardından beliren durgunluğa benzeyen bir şey oldu. puslu vitrin camı billurlaştı ve herşey olduğu gibi meydana çıktı.
—tamam, yerinde duruyor, diye mırıldandı.

beyler şuna muhteşem hayal gücünüz ile 3-4 paragraf daha ekler misiniz bi zahmet ve ya istediğiniz kadar uzun olabilir

 
tam o anda iceri osman girdi. karsilastiklari karsisinda sok olmustu adeta. bir sure konusamadi. once yutkundu, derin bir nefes aldi ve...


  • exlibris  (27.11.14 19:35:16) 
"ananas aldırdım bozuk çıktı" ehuehuehu dedi.


  • namus ninjası  (27.11.14 19:41:02) 
attila ilhan'ın şu şiiri aklıma geldi:

ıssızlığın çığlığı
Cam ipliğinden sıkı dokunmuştur

kristal vitrindeki bu loş kadın

soğuk tenhalığında kaşları alnının

ince bir hayretle sanki donmuştur

yansımaları sokağa vurmuştur

kafasındaki müstehcen dazlaklığın

sedef boşluğunda aralık ağzının

sevişmelere çağrısı korkunçtur.



Taşralı bir 'köpek' buna tutulmuştur

simsiyah bir ünlem önünde camların

her gece jiletle kazıyamadığın

kaç kere kaçırmayı filan kurmuştur

çünkü kadınlar gözünü korkutmuştur

kraliçesi budur yalnızlığın

ürettiği nilüfer iç bataklığının

cansız olmasından neler ummuştur.



Issızlık çığlığını şehirde unutmuştur.

***three word story diye bi oyun oynardık bizim dartçı tayfasıyla, herkes üç kelime yazar hikaye akar giderdi, tabii hep itlik puştluk :) bu ayarda bir girişe yazacak bir şey bulamadım :)
  • crescendo  (27.11.14 19:53:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.