[]

taratma işini kırtasiyeler falan yapıyor mu?

bi' şeyleri taratmam lazım da ben bu işleri nereler yapıyor hiç bilmiyorum. çıktıydı oydu buydu onun için kırtasiyeye veya internet kafeye gidiyorum. bu belge taratma işlerini de kırtasiyeler yapar mı? bu tarayan aletin adı sanı nedir? çok cahilim keşke ölsem.




 
Yazıcı/tarayıcı aynı şey ama neresi yapar bilmiyorum.


  • pavlis  (27.11.14 17:43:02) 
kırtasiyeler yapar bence. ama internetleri filan olmayabilir. yanında flash disk götür bi de. akıllı telefonun varsa böle app'ler de var. tarayıcının yaptığı kadar güzel olmasa da elini titretmeden güzel bi şekilde çekebilirsen iş görür.


  • spirit crusher  (27.11.14 17:50:32) 
aletin adı tarayıcı/scanner, ama artık çoğu yazıcı da tarama işini yapıyor. kırtasiye/int cafe yapar. Akıllı telefonun yok mu? Linkteki programlardan birisi işini görür.

mashable.com
  • zikardo  (27.11.14 17:50:36) 
bizim bölümün takıldığı fotokopici yapardı. ama üni çevresindeki yerlere gitmeni öneririm.


  • mdmfk  (27.11.14 17:51:00) 
mdmfk+1

üniversite çevresindeki kırtasiyelerin hemen hepsi yapıyor.
  • kaffle  (27.11.14 19:39:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.