[]

grip ve sauna

nasil bir iliskileri bulunur?




 
birden fena grip oldum. otelde sauna hamam var. gir dediler ama ne yapmak gerek bilemedim :|


  • dieselsingle2  (27.11.14 16:34:31) 
gir tabi abi, geçmiş olsun


  • japon askeri  (27.11.14 16:46:24) 
oha yalnız bu kadar denk gelir.

iki gündür ağır hastayım ve bugün saunaya girmeye karar verdim. buraya gelip sorayım bir işe yarar mı diye düşünürken bu soruyu gördüm. yuh.

gireyim, yarın burayı edit'lerim.
  • sen git ben geliyorum  (27.11.14 16:49:42) 
Bana ters tepiyor. Yani sauna içinde bulunduğum süre süper de, illa ki o saunadan çıkılacak ve bu iyileştikten sonra olmayacak. İşte, o saunadan çıkıştan sonr, sıcağa alışan vücut daha fena çarpılıyor oda sıcaklığında. Oda sıcaklığı yetmiyor, üşümeye ve titremeye başlıyor. Ayrıca saçı kurutması ayrı bir dert. O ıslak saçla o hastalık zatürreye çevirir bende.


  • aychovsky  (27.11.14 16:53:35 ~ 16:55:31) 
hacim dun girdim yarim litre ter bosalttim bi ise yaramadi
saunaya dayanamam nornalde ama saglik olsun diye oooyle amacsiz giriyorum
buhar odasi falan da var. nasil bi kombin yapmak lazim acaba
  • dieselsingle2  (27.11.14 16:57:21) 
gripten kastın soğuk algınlığı ise her şekilde 1 hafta 10 gün çekeceksin, sauna bol su içme ile beraber 1-2 günlüğüne hastalıkta rahatlık sağlar fakat hastalığı geçirmez, yok eğer gerçek gribi kastediyorsan o zaman saunaya kadar gidecek mecal bulabiliyorsan git, zaten ölü gibi yatmak isteyeceksin o durumda.


  • gezegen olan pluton  (28.11.14 01:19:26) 
grip derken normal nezle gibi soğuk algınlığıysa 2 giriş çıkıştan sonra ertesi gün dipçik gibi yapıyor adamı.

daha ağır olan gripte de sonrasında iyi hissettiriyor ama direk geçirmiyor.

düzenli olarak gitmeyi bıraktığımdan beri hastalıklarımın ilacıdır.
  • take me rufee2  (28.11.14 01:56:05) 
sauna bi işe yaramadı beyler. 3 gündür gidiyorum 3 litre terledim, sonuç 0


  • dieselsingle2  (29.11.14 09:46:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.