[]

Breaking Bad'i Sevmeyenler

Sebepleriyle birlikte belirtebilir misiniz?




 
Ben. Cunku izlemedim.


  • delifaruk  (27.11.14 00:13:23) 
"en güzel dizi breaking bad taam mıııı"cılar yüzünden zaten bir tiksindim, bir de kimya bilince az bi şey, olmadı o ilişki, yürütemedik biz.


  • devilred  (27.11.14 00:14:12) 
çok boktan bir dizi.

not: izlemedim.

soruyu "izleyen var mı, izleyen varsa beğenmeyen var mı, beğenmeyenler neden beğenmedi" şeklinde düzenle bence :)
  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (27.11.14 00:16:36) 
herkes o kadar çok övdü ki uyuz oldum diziye. korku içeren dizi istiyorum breaking bad diyorlar, komedi istiyorum breaking bad diyorlar, dram diyorum breaking bad diyorlar izlemeden sıkıldım.


  • kuzey li  (27.11.14 00:16:57) 
Doku uyusmazligi.

Altmetin: Sarmadı.
  • damdanakan  (27.11.14 00:18:40) 
"say my name"

walter'ın tam bir ezik olduğunu düşünüyorum. skyler'ı bile walter'dan daha çok sevdiğimden dolayı diziye karşı bir şüphe duyuyorum.
  • kahin ahtapot paul  (27.11.14 00:42:19) 
temponun cok dusuk kaldigi bolumleri, anime fillerlari gibi bombos bolumleri var. histeriklesen karakterler, sorunlu aile klisesi, surekli asiri tepkiler ve yapay marjinallik havasida cabasi.


  • oharro  (27.11.14 00:49:10) 
izledim bence fena degil ama kesinlikle "ooo efsane hacıaabi" kıvamında degil.


  • dove falconhand  (27.11.14 00:57:54) 
çünkü 2. sezon arası oz u izledim. bir daha da geri dönemedim.


  • mrthany  (27.11.14 01:20:03) 
izledim biraz sarmadı, biraz tempo biraz konu çekmedi, çekmiyor. diğer sarmayan ama ortamda "cog iyi abi yaee" diye bahsedilen diziler de sarmadı.

Mesela;
six feet under
dexter
lost
twin peaks
american horror
walking dead

not: ortamlarda da sarmadı diyorum.
  • antuan  (27.11.14 01:26:26) 
ıyy çok kötü sevmedim diyemem, akıcı gitti. walter gıcık bi karakter olduğu ve negatif bir dizi olduğuğu için; ardarda izlerken bu negatiflik beni birnevi depresyona sürüklüyeyazdığı için çok sevdim diyemicim.


  • kenar  (27.11.14 02:01:00) 
sanırım en büyük sebebim karakterlere alışamamam izledigm her dizide bir karaktere mutlaka baglanmalıyım öyle garip bir yapım var..ısınamayınca olmuyor birde her önüme gelen aaa süper dizi manyak dizi diye diye soguttular merakım kaçdı..izlemedim izlemeyide düşünmüyorum sanırım


  • aurora90  (27.11.14 02:42:32) 
çok feci abarttıkları için. 4. sezondayım haftada bir bölüm bile anca ya ilerleyebiliyorum ya ilerleyemiyorum şu an. hani bitsin diye izliyorum. öyle çok da fantastik gelmedi bana. eğer bu kadar şişirmeseydiler, izlenirdi.

www.youtube.com
  • nawar  (27.11.14 03:05:01) 
3 bölüm falan izledim ve hikaye aşırı yavaş ilerliyordu, üç bölümde bi cesetten kurtulamadılar. sıkılıp bıraktım.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (27.11.14 06:09:52) 
@aurora90 gibi izlediğim dizilerde bulunan karakterlere bir sempati beslemem lazım. Hatta bir adım daha ilerisi "güzel insan" olmalarını isterim, dizin açılış sahnesinde beyaz slip donla sizin çirkin walter'ı gorunce koptum zaten ama yine de birkaç bölüm izledim. olmadı, ilişkimiz yürümedi dizi halkıyla...


  • zartanyan  (27.11.14 08:22:01) 
ailesine (hank hariç) ısınamadım. walter kötüleşmekten öte giderek iticileşti. izlemediğim 4-5 bölümü kalmıştır, merak edip sonuna bakmadım bile. tamam kaliteli seri, akılda kalan çok sahnesi var ama efsane diyenler başka neleri izlemişler acaba. çok ağır ilerliyor diyenler de ağır dizi/film görmemişler. ortanın üstü, güzel bir dizi işte.


  • zihuatanejo  (27.11.14 08:27:41) 
Cok bos zamanim oldugu bi donem oturdum bastan sona izledim. Guzek diziymis dedim ve gectim. Hic bir sezon finalinde muhtesemmis vs demedim. Kendi finaline de demedim. Bu diziye tapanlari da anlayamadim acikcasi. Benim icin tum zamanlarin en iyi dizisi ve en iyi finali 6 feet under dir. Ve daha onu yerinden edecek bir diziye denk gelmedim. asiri dizi takip eden birisi olarak bunu soyleyebilirim.


  • rentts  (27.11.14 08:35:05) 
7 bölüm kadar izledim.
çok üzücü, yıpratıcı geldi işlenişi.
öyle hep süper mutlu olaylar olsun, drama olmasın vs diye bir beklentim yok bir şey izlerken. üzücü derken kastettiğim başka bir hal. tam anlatamıyorum.
kendimi daha "sağlam" hissettiğim bir anda, tekrar şans vermeyi düşünüyorum.
  • icemint  (27.11.14 08:40:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.