[]

bitmeyen kartuş

Diye bi olay var mı?
Dükkanda ki yazıcıda böyle bi action varmış inanmak gelmedi içimden bir de siyah rengi hariç her rengi yazıyor
siyah ı nasıl aktif hale getiririm falan


 
evet var z ink yazıcılar kendini özel kagıtları var lazer sistemi ile kendinden boyalı olan kagıtlara mürekkepsiz yazıyorlar hatta bunların cep versiyonları var


  • aurora90  (27.11.14 02:46:20) 
bu olay iki türlü var; birincisi kolay dolan kartuş olayı. bunda kartuşun mürekkep hazneleri üzerinde açılmış tıpalarla kartuşun kolaylıkla doldurulması sağlanıyor. gfakar katruşla uğraşmaca, sök-tak, şiringayla doldur durumu var.

diğeri ise yanda mürekkep tankı olan yazıcılar. tanklar bir hortum vasıtası ile kartuşlara bağlanıyor. mürekkep şişeden tanklara dolduruluyor. ben bu sistemi kullanıyorum, yazıcı çalışırken, çıktı alınırken dahi mürekkep eklemesi yapıyorum.

siyah karrtuş ucu tıkanmış olabilir, mürekkebi bitmiş olabilir. kartuş ucu tıkanmışsa basitçe silerek açmayı deneyin. daha da olmazsa kurumuş olabilir, bu durumda kartuş dolduranlar ucunu açabiliyorlar. yazıcı üzerinde yoğun temizleme yaparak da açılabiliyor. epson ise servise götürebilirsiniz.

falan.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (27.11.14 05:33:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.