[]

şirkete bilgisayar

Sahibi olduğum çokuluslu (puaahaha) şirket için komputer gerekior. Şu nasıldır sizce?: www.hepsiburada.com

alanzi mi?


 
32gb ssd varsa 10-15gb'ı windowsa gidecek geriye 15gb kalacak. onu göz önüne al.


  • sutlu nescafe  (26.11.14 22:23:30) 
sirkete boyle hepsiburadadan bilgisayar mi alinir. kac tane alacaksiniz. toplu alim olacaksa dogrudan distribitorler ile gorusun ozel fiyat veriyorlar. kullanim amaci ne olacak ayrica

kisa cevap: celeron diyor, 2gb ram diyor, 32gb ssd diyor. bi halt yapilmaz bu cihazla.
  • crucio  (26.11.14 22:23:32 ~ 22:25:39) 
11.6 inch olduğunu fark ettiniz değil mi? baya baya küçük yani. bildiğimiz notebook'lar 15.6 inch oluyor. kıyas için:

c1.staticflickr.com

onun dışında, browser'da 3-4 tab'tan fazlasının açılmaması lazım. office'i de iyi kötü çalıştırır. içine sadece 32 gb ssd koymuşlar, dosya kopyalayalım falan derseniz bilginiz olsun. işletim sistemini falan düşünce geriye 20 gb kalıyor. office falan derken, dosya olayını buluttan yapmanız gerekebilir özetle.

son bilgi doğrultusunda özet:
chrome kurarsınız. haberleri okursunuz. gelişkin olmayan, basit bi muhasebe programı varsa fatura girişi yaparsınız (satış ekibi kullanacağı için). video izlemek biraz kasar. office kurar, word'de bi iki bi şey karalarsınız. bunların hepsini yaparken yavaş olur, kasar. ama yapar. budur.
  • cevap botu  (26.11.14 22:25:04 ~ 22:31:01) 
Özel olarak 11.6 inc seçildi, bilgisayar satış ekibi kullanacak. Fazla yük kötü yanisi.


  • anonymice  (26.11.14 22:26:29) 
dell e baktiniz mi? acer hic guven verici degil.


  • dark dante  (26.11.14 23:02:30) 
Linkteki komputer alındı.

Kucuk.. Baska güzel özelliği yok :) 8 gb boş yer ile idare etmeye calısıyoruz. :)
  • anonymice  (30.11.14 14:32:26 ~ 14:33:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.