[]

goethe institut devam edeyim mi

bir sonraki kura gitme konusunda şüphelerim var.

artıları:
+ hoca iyi, konuya hakim, güleryüzlü
+ goethe institut markası önemli bir marka

eksileri:
- sınıf 15 kişi çok kalabalık
- derste çok gürültü oluyor
- konuşma egzersizlerini yanımdaki öğrenci ile yapıyorum hatalarımı göremiyorum
- yazma egzersizimi yanımdaki öğrenci okuyor, geri besleme yok.

genel olarak hören+grammatik öğretimi iyi, sprechen+schreiben'da geribesleme yok.

ne yapayım, evde kendim halleder miyim b1.2 ve sonrasını?

 
kendi kendine yapma işi bence yalan olur.bende goetheyle devam ettim hep şu son dönem istediğim saatte açılmadığı için gitmedim ve gerçekten geri kaldığımı hissediyorum.gitmem gereken kur b2.1

hocana göre çok iyi geri besleme oluyor.hangi hocaydı acaba senin?örneğin ipek hocanın sınıfında isen inanılmaz bir geri besleme ve eğitim alıyorsun ancak birkaç hoca var çok çekilcek gibi değiller.
  • lprytk  (26.11.14 21:17:36) 
Kur başına ne kadar ödüyorsun?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (26.11.14 22:19:32) 
630 tl


  • Sarix  (28.11.14 07:07:37) 
Tömer ve Goethe'den şaşma derim. Ben ikisine de gittim, ikisi de güzel. Sınıfın kalabalık olmasından şikayetçiysen, saati değiştirmeyi dene.


  • maxim gorki  (28.11.14 07:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.