[]

bir ev için gerekli aletler

yeni bi ev için sıfırdan neler gerekli? rica etsem aklınıza geleni tek tek yazabilir misiniz? tv, buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinası hariç.

benim aklıma gelenler:

ütü
ütü masası
elektrik süpürgesi
tost makinası

 
Çamaşır kurutmalik, askilik, temizlik malzemeleri, ilk yardım malzemeleri, saç kurutma, kabin yoksa dus perdesi, tül perde stor, lamba avize, mikrodalga, paspas halı kilim, mutfağa ağaç ekmeklik sebzelik tarzı cekmeceli şey, mobilya, japon yapistiricisi, dolap kapaklarina carpmasin yapistirilacak silikon yuvarlak zimbirti, kapı kolu lastiği, evde sizden önce biri oturduysa yeni bir anahtar kilit takımı, bardak canaklar, sofra bezi. Daha küçük küçük çok şey var da tukendim. Sadece beyaz eşya mobilya değil pense tornavida uzatma kablosu vs. de almak lazım. Zaten eksik olunca kıymetini anlıyorsun onların baştan al.


  • Lim5  (26.11.14 21:08:01) 
koltuk takımı
masa, sandalyeler
yatak
dolaplar
halılar
kettle
tabak/bardak/tencere takımları
havlular
nevresim tk, yorgan, yastık
fırın
banyo paspas tk.
kitaplık
tv sehpası

aklıma gelenler bunlar.
  • physcos physcos  (26.11.14 23:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.