[]

Doğalgaz Faturası bir tarafımıza kaçmasın ?

Kiracı olarak kaldığımız evdeki kombi pek bir dandik ve haline bakılırsa bakımının falan yapıldığını düşünmüyorum. Ve şöyle bir sorun var; doğalgaz taktiği olarak kaloriferleri yakmaya başladığımızdan itibaren kombiyi en düşük sıcaklıkta çalıştırmayı kullanıyoruz ancak benim hayatıma giren çıkan daha önceki kombiler 35 derecede çalışırken, dolayısıyla kaloriferlerde de bu sıcaklıkta hissedilir bir ısı varken, şu anki kombi 40 derecede çalışmaya başlıyor ve kaloriferlerde de ancak o zaman bir ısı hissedebiliyoruz.Bugünlerde hava biraz daha soğudu, kombinin sıcaklığını arttırmak istiyorum ama 45 derece falan da (bu arada belirtmeliyim: kombinin bütün anahtarları tamamen analog ve tam değeri göremiyorum zaten yani tahmini söylüyorum sıcaklık değerlerini +-3 diyelim biz) bana çok fazla olacakmış gibi geliyor ve çok fazla fatura gelmesinden endişeleniyorum. Sizce böyle birşey olur mu? Yoksa yükselteyim mi sıcaklığı?




 
Peteklerle alakali olabilir.

Havasini alip suyunu bosaltip tekrar su bastiniz mi ?
  • kegums  (26.11.14 21:18:29) 
havasını aldım ama suyunu boşaltıp tekrar su basmadım. Hatta nasıl oluyor onu da bilmiyorum genel olarak (su basmayı biliyorum da bu kombide onu da tam çözemedim kurcalaya kurcalaya yaptım bişeyler)


  • karmmark  (26.11.14 21:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.