[]

duyurunun sportiflerine bir spor planı sorum var

spor salonuna yazılıp gitmeye üşendiğim ve orda duş almaktan iğrendiğim için (eve gelip de almak olmuyor terli ve ıslak bir şekilde eve dönüş de hoş değil) bırakmış bir hatun kişisiyim. ama evde spor yaptığımda gayet istikrarlı ve zevkle sürdürebiliyorum.

ev için şu plan ne kadar yeterlidir acaba:

-eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. onunla günde 15 dakikadan başlayıp her gün arttırarak devam etme gibi bir niyetim var.

-kalça bölgesi için de squat yapmaya başlayacağım.

-bel için twister denilen aleti aldım.

-göbek için ne yapsam hiç bilmiyorum :/ eliptik bisikletin göbeğe de faydası dokunur mu?

şuan çok aşırı kilolu değilim ama bi 10 kilo verip+sıkılaşıp şekle girme hedefim var. diyet yapmam gerektiğini söylemenize gerek yok, yediklerime de çok dikkat ediyorum zaten :) bu programı uygulayarak 4-5 ayda görüntümde gözle görülür bir fark elde edebilir miyim acaba? daha fazlasına veya salona gitmeye cidden vaktim yok işimden dolayı. sadece eliptik bisiklet süresini ve squat sayısını arttırabilirim.

pilates vb kaslarımı zorlayacak sporlar da yapamıyorum malesef, geçtiğimiz günlerde bir sakatlanma yaşadığım için.

tikler geç de olsa gelecek :)

 
Tony Horton'u tanıyor musun bilmiyorum da, spor konusunda lafı geçen bir abidir kendisi. Başka kişilerden de duydum, zaten üzerine çıkınca sen de hissetmişsindir. Eliptik bisikletler senin yerine antreman yapıyorlar. durmaya çalıştığında aletin kendi kendine devam etmesinden bahsediyorum. kendi momentumuyla harekete devam. bu linkteki videonun ilk bir dakikasını izlersen eliptikler ile dalga geçtiğini de gorebilirsin. ingilizcen iyi değilse yardımcı olabilirim. www.youtube.com


  • okumayi sevmeyen okur  (26.11.14 20:59:50) 
üstteki abi de tony horton demiş, ben de p90x demeye gelmiştim.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.11.14 21:08:21) 
@okumayi sevmeyen okur, peki teşekkür ederim :( eve gidince izleyeceğim, anlayamadığım bir yer olursa yeşillendiririm :)

@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu işte çok yoruluyorum, iş çıkışı p90x çok ağır gelebilir ama denemeye değer, deniyim bi ya.
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (27.11.14 08:08:40) 
Eve alet yatırımı yapma. Hepsinin sonu çamaşır askılığı olmak. Sen 2 tane dumbbell al. bodyrock.tv'deki videoları uygula. HIIT, Tabata falan koşturman lazım.


  • arnold schwarzeneger  (27.11.14 08:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.