[]

psikolog, psikiyatrist, yaşam koçu falanla ilgili soru

şimdi hayatımızda iyi gitmeyen şeyleri düzeltmek, tıbbi yardım almak, içimizi dökmek için bunlara gidiyoruz ya. bu arkadaşlar acaba kendi hayatlarında ne derece başarılılar? terzi kendi söküğünü dikebiliyor mu? eğer kendisi de sıkıntılar yaşıyorsa bu mesleği yaparken kendini eksik ya da yetersiz hissetmiyor mu?




 
Kendi ameliyatını yapamayan cerrah mesleğinde ne kadar başarısız hissederse o kadar başarısız hissediyorlar.
Bu normal bi şey o mesleği yapıyoruz diye dçrt dörtlük hayatımız olacak diye bi kaide yok. Ama bu insanlar daha bilinçli oluyorlar, bi sıkıntıları olduğunda gereken yardımı almaktan çekinmiyorlar.

  • bir nick var benden iceri  (26.11.14 18:41:51) 
bir şeyin nasıl yapıldığını bilmekle onu yapmak, yapabilmek farklı şeyler bence. şimdi bir futbol antrenörü illa iyi futbol oynayacak diye bir şey yok ama oynayabilme potansiyeli olan insanlara çok iyi oynatabiliyor sadece teorik bilgilerini kullanarak. yani o şeyi yapabiliyor olmasına gerek yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.11.14 18:44:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.