[]

yabanci biriyle olur mu ?

29 yaşında bir kadınım duygusal acidan yogun olduğum ve meslek olarak yakin olduğum italyan bir adam var .Benden hoslandigini ve tanımaya çalıştığını söyledi 3.5aydir görüşüyoruz ama işlerimizin yoğunluğu buna çok izin vermedi. Benim ingilizcem müthiş degil ve nedense kendime çok guvenemiyorum utanıyorum konuşurken Türkçeyi normal birine göre cok akıcı ve bazen hızlı konuştuğum için ingilizceyi böyle konusamiyorum ve agrima gidiyor . Sizce bu durum neye varir ? Ben ona olan hissimden eminim sadece bu biraz bana sıkıntı gibi gözüküyor. Tanımadığım insanın yorumu benim bakış açımi değiştirir belki. Teşekkür ederim. :)




 
entry nick uyumu demek istiyorum.

:P
  • fransızkalanadam  (26.11.14 18:01:54) 
olur niye olmasın. gayette güzel olur. o sana italyanca öğretir, sen ona türkçe öğretirsin olur biter.

risultato importante, finito cokare diyorum.
  • battal gemalmaz  (26.11.14 18:05:02) 
olurrrr. ayrıca dil engeli çok güzel. ne kadar az edebiyat, o kadar şahane bir ilişki.


  • namus ninjası  (26.11.14 18:05:20) 
Dil dile değmeden dil öğrenilmez zaten. Iyice öğren abimizin dilini.


  • [silinmiş]  (26.11.14 18:09:37) 
çok muhabbet tez ayrılık getirir. konuşmayın, sevişin.


  • ufukcel  (26.11.14 18:09:51) 
bu abimiz özelinde bilmiyorum ama italyanlar genel olarak ingilizceyi hiç "aman da bir lord gibi konuşayım" diye kasmadan, kendi italyanca aksanlarıyla ve kıra döke konuşurlar. bu da sana senin konuştuğun ingilizce için bir rahatlık verir, vermeli. kasma kendini konuşurken, rahat ol, yanlış da yapabilirsin hiç sorun değil, konuştukça daha da iyi olursun.

hislerinden eminsen, yürü derim ben :)
  • fengari  (26.11.14 18:30:52) 
olur mu derken?
ne olur mu? sevgili olur evet. ama max 1-2 sene surer. sonra sicis.
evlilik olur mu dersen kafayi italyaya yerlesecek kadar kirdiysan olabilir. ya da o buraya yerlesmeye karar verirse.
ama nacizane tavsiyem kendini kaptirmamaya bak.
sonunda buyuk ihtimalle husran oluyor cunku boyle islerde.
tugba ozay in kocasi mi neydi italyandi ayrildilar buraya gel burda yasa dedigi icin.
burcu esmersoy desen keza benzer vaka.
ha dersen ki ben onlar degilim, bisi diyemem. bunlar sadece ornek.
  • rentts  (26.11.14 18:50:16) 
eşim ispanyol. tanıştığımızda ingilizcesi yerlerdeydi. google translate falan kullanıyoduk. sonra o ingilizce de öğrendi türkçe de öğrendi (kimi kandırıyorum, türkçe öğrenmemek için debeleniyor resmen ama kursa falan gitti :P)

yabancı erkek daha iyi. ama önemli olan sizin bunu kaldırıp kaldıramayacağınız. eğer çevreniz bunu destekleyecek bir çevre değilse o iş yalan olur.
  • la noix  (26.11.14 21:25:54) 
Bi kelime Almanca bilmezken Alman sevgili edinip şimdi Almanca konuşan arkadaşım var. Birlikte zaman geçirdikçe İngilizcen gelişir. Ayrıca İngilizce konuşurken grammeri boşver ağzına geldiği gibi konuş, kasma, herkes anlıyor her türlü.


  • r_u_h  (26.11.14 22:12:54) 
yabancı sevgilisi olan tonla kız arkadaşım var liseden. yani neden olmasın anlamadım. ha ben sahsen hiç anlamam iletişimin kısıtlı olacağı bir ilişkiyi. karsılıklı oturup boş boş bakısmak falan nasıl aşk o biraz garip.


  • fransızkalanadam  (26.11.14 22:44:33) 
farklı kültürlerden insanlar mutlu olabilirler mi? tabiki.

italyan olsam ve 29 yasında olmasına rağmen benimle konusurken utanan sıkılan ve daha kötüsü aynı dilde çok iyi anlasamadığım doğu kültüründen gelme egzotik bir kadını tanımaya calısıyor olsam çabalarım güzel bir ilişki kurmak üzerine mi olur? hayır.

ne için olur? seks.

bahsettiğin italyan adam seni tanımaya calısıp düzgün bir ilişki kurmak istiyor olabilir mi? evet.

ama eldeki verilerle hangisini daha olası görüyorsun? egzotik skor peşinde olduğunu.
  • twelfth  (27.11.14 12:54:28) 
ne olur mu sorusu önemli... kısa bir şey her şekilde olur zaten. ucu evliliğe giderse diyorsan, sana bağlı. ben zaten türkiye'den siktir olup gitmek başlığının müdavimi olduğumdan benim için çok da güzel olurdu :) başka ülke, başka çevre, başka dil seni korkutmuyorsa olur; ya da onu korkutmuyorsa da olur :) önemli olan his. bence aşkın gözü kördür, aşık insan için böyle şeyler detay kalır; hislerini gözden geçir derim yani.


  • cinbiber  (28.11.14 23:08:37) 
çok da iyi çok da güzel olur.


  • isadora  (28.11.14 23:12:38) 
valla bilmiyorum ama umarım güzel bir yere varır.

ayrıca belki iyi gelir diye yazayım istedim;
ben de ingilizce konuşurken sıkıntı yaşıyorum ama bir kere italya'da konusunda en iyilerden olan bir firmayı aramam gerekti ve işte o günden beri koy verdim, nasıl konuştuğum nasıl hatalar yaptığım umrumda değil. bu sektördeki adamlar o gebeşi anlıyorlarsa beni de anlayacaklar başka çaresi yok diyorum yardırıyorum.
bence fatih terim'in öyle ingilizce konuşup dünyayı umursamamasının da tek açıklaması italya'da çalışmış olması

italyan gelmiş hoşlanıyorum demiş, e sen de hoşlanmışsın... 3-5 düzensiz fiilin aranıza girmesine izin verme yahu
  • azizakin  (28.11.14 23:28:03 ~ 23:29:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.