[]

moda'da sevdiğiniz mekanlar

kadıköy moda'da sevdiğiniz yeme-içme yerleri nereler? ne zaman geçsem onlarca küçük şirin yer fark ediyorum ama hepsine gitmeye kalksam 110 kiloya çıkarım. biraz daha daraltmak istiyorum seçenekleri :)




 
moda caddesi'nde çay bahçesine doğru yürürken, sağ tarafta bir dönerci kalıyor. böyle açık soluk yeşil(peppermint işte) renkli bir yer. küçük bir yer, pasaj girişi gibi bir yerde, meslek lisesinin gerisinde kalıyor.

kemal'in yeri, alt katı.

ekspres edirne köftecisi.

yer.

edit: juliet rooms kitchen +1000, harika bir yer; odalar tertemiz, görevliler güler yüzlü, yeri güzel, her şeyiyle harika bir yer bence.

bir de munchies var, ama haftasonu sabah gidersen sıra beklemen gerekiyor.

onun haricinde cafe shop var kadıköy'de, moda'ya yakın ama.
  • vedat chili peppers  (26.11.14 14:37:07 ~ 14:40:56) 
juliet rooms kitchen'ı sevdim.

şöyle bir yer, r-ec.bstatic.com
media-cdn.tripadvisor.com
  • LXXVII  (26.11.14 14:37:33) 
juliet'e bayılıyorum, kahvaltısı da süper.
muaf var moda merkezde, bar-cafe gibi bir yer, güzel. Onun yan sokağında bit kadar bir yemekçi-sosislici var, çorbaları falan pek güzel.
Yeni keşfettim, barış manço'nun evinin sokağından aşağıya inen sokaktan sağdaki sokağa dönünce küçücük bir arap yemekleri yapan yer var, lebeniye diye müthiş bir lezzeti var, pahalı da değil.
Rock pub'ın arka sokağında semolina var. Taze makarna ve şarap, keyifli küçük bir yer.
Eyfel pastanesinin her şeyi güzel.
Kahve için cherrybean hoş, tam karşısında da bir yer açıldı ama çok daracık, deneyemedim. Moda caddesinde köşedeki organik ürüncünün yanında Çikolata Dükkanı var, kesinlikle denemek lazım.
Yine Moda caddesinde İstisna Tatlar var, kahveleri güzel, pastaları değişik ama o kadar istisna gelmedi.
Kahvaltı için Kırıntı'nın sırasındaki Dodo denenebilir, listeden seçip yediğini ödüyorsun sadece.
Havuzun orada 180 bakery var ki favori kahvecimdir. Açıldığı gün gitmeye başlamıştım, artık popüler oldu, yer bulamıyorum. Munchies de aynı şekilde. Açıldığının ertesi günü falan gittim, şimdi lise tayfasından yer yok.
Zeplin Bar'ın yemek seçenekleri de güzel bu arada.
  • whoosie  (26.11.14 15:19:45 ~ 15:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.