[]

bir film vardı

Film büyük bir evde geçiyordu. Güzel bir kadın yalnızdı galiba ya da sevgilisyle birlikteydi. Sonra eve maskeli katiller tarafından saldırı gerçekleşiyordu. Bu maskeliler aslında çocuktu. En sonunda kadın da sevgilisi de ölüyordu. Film klasik korku filmleri gibi duruyordu ama baya vahşeti hissettiren bir filmdi. Ne ola ki bu filmin ismi?




 
merhaba. funny games. aynı yönetmen 2 farklı film var. kendi kendinin remake ini yaptı avrupa/amerika diye.


  • libertine  (26.11.14 10:46:45) 
ils mi? yuh!

yok "the strangers" deseydin bari artık.
www.imdb.com
türkçe "ziyaretçiler" diye geçiyor. ne alakaysa artık. bence funny games. arttırıyorum hatta avrupa versiyonu.
  • libertine  (26.11.14 11:18:33) 
Film the strangers imiş. Teşekkürler.

Funny games güzel film de maskeli çocuklar tarafından gerçekleşmiyor saldırı.
  • turkce konusan uzayli  (26.11.14 11:28:08) 
Çok eskiden izlemiştim. Aklımda ev güzel ve büyük diye kalmıştı. Yanlış olabilir tabi.


  • turkce konusan uzayli  (26.11.14 11:34:09) 
tüh bea. bilemedim ama bilmiş gibi oldum. bu arada

www.imdb.com

bunu da çok beğenmiştim eğer izlemediyseniz hoşunuza gelebilir. ya @want2die "ne alakaysa artık" cümlesini sana değil strangers/ziyaretçiler çevirisine kurmuştum yanlış anlama.
  • libertine  (26.11.14 11:35:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.