[]

stresle basa cikma

Merhabalar, istekilerle anlasamiyorum, arkadaslarla anlasamiyorum. Herkesten biktim. Cokk stresliyim, var mi bu stresle basa cikmanin bir yolu ?




 
İstekilerle kim anlasabiliyor biri soylesin kendimi kesicem :/ istekiler ölsün bence.

Simdi biri gelip asagida psikologa git dicek. Ben gidiyorum yine de basedemiyorum. Fyi :)
  • cadi iren  (25.11.14 22:41:53 ~ 22:42:48) 
Meditasyon yap.


  • aeroflot  (25.11.14 23:13:28) 
kendine küçük sürprizler yap
yogaya başla
yürüyüşe başla
yeşil çay iç
kendine yönel kendini sev ki milleti sikleme
  • mahnita  (25.11.14 23:49:17) 
her sorun karşılıklı anlaşarak çözülemeyebiliyor bence, istekiler dışında işinizden memnun musunuz? yaptığınız şeyi değiştirmek bir seçenek mi?


  • bcdhms  (26.11.14 00:20:06) 
merhabalar karşim. geçirdiğin günlerin bir periyot, evre olduğunu benimsemenle mümkün ancak. orta ve uzun vadeli planların varsa, sadece onlara odaklan ve bu dönemi adlandırmadan geçirmeye çalış. planların yoksa, bir an evvel planlamaya başla. sevgiler.


  • fucking machine in my head  (26.11.14 00:23:39) 
Tesekkürler arkadaslar.. stres yonetimi icin aksamlari kolayla viski icmeye basladim ama tadi berbat.. :) gerci gece iyi uyutuyor. Bir planim yok, hic olmadi ve tabiki sevmedigim bir isi yapiyorum. Gercek bir derdim yok cok sukur o yuzden utaniyorum sikayet ederken. Hakkim yok biliyorum. Hayat guzel tabi bir yerde :) tesekkurler..


  • chezsoi  (27.11.14 21:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.