[]

durum fena- bagaj/bavul/kilo sorusu

Londra'ya gelmişken bokunu çıkardım hediyelik,yılbaşı, primark falan. normal hakkım 20 alt bagaj, 8 kabin.
şu an bavulum 35 kilo, daha koymadıklarım var. el bagajı da 10 oldu. ne halt edeğim? Allah beni nası biliyosa öyle yapsın. 10 kilo bile satın alsam yetmiyo. kıyafetlerimimi atayım ben ne yapayım? Allahaşkına bi akıl verin. Pegasusla Stansted'den uçuyorum.



 
bavulu 35 kilo tek parça veremezsiniz zaten bölmeniz gerekecek. bir bavul 30-32 kilodan ağır olamıyor.

bu durumda spor çantası gibi kendi ağırlığı olmayan bir çanta alıp 12 kg doldururdum.
20 kiloluk bavulu 22-23'e kadar tolere ederler, 12 kg ekstra bagaj ödersiniz.
el bagajını tarttıklarını hiç görmedim, pegasus'ta nasıldır bilmiyorum, büyük ihtimal onu rahat geçirirsiniz. el bagajı + sırt çantası şeklinde iki parça kabine rahat girer. kadınsanız üstüne bir de el çantası almayın, sırt çantasını el çantası niyetine kullanın ki 2 parçayı geçmeyin.

bir de pegasus'un sitesine bakın, online bagaj hakkı almak havaalanında almaktan daha ucuz olabiliyor.
  • lily briscoe  (25.11.14 21:17:11 ~ 21:26:25) 
Geliyorsun demek sonunda :)


  • Cursed Chico  (25.11.14 21:21:45) 
ekstra bavul hakkı alamıyor musunuz? bir tane daha bavul hakkı alsanız kilo başına ödeyeceğiniz paradan daha az ödersiniz.


  • gene mi gene  (25.11.14 21:24:09) 
ekstra bavul hakkı alamıyorum
ekstra kilo alabiliyorum o da 10 alabiliyorum internetten. 2 de orda ödesem.
Allah benim elamı versin
Astarı yüzünden pahalıya geldi. bi de bu stres.

el çantası büyükçe ona da bişiler koyayım demiştim ama sırt çantası mı satın alsam ki?
  • mahnita  (25.11.14 21:30:08) 
el çantasını tartıyorlar mı tecrübesi olan?
herşeyi üstüste mi giysem napsam?
en sevdiğim şeyleri getirmiştim bi de iş görüşmesi vs diye
oooof offffff
  • mahnita  (25.11.14 21:31:43) 
yanına alacağın çantana ağır şeyler koy onu tartmıyorlar. laptop falan varsa onun çantasına da koyabilirsin bi kaç sey. ben normal sırt çantasına doldurmuştum hep ağır şeyleri. yanımda da bi arkadaşım vardı onun bavulu hafifti dedim işte ikimizin ortak hakkı olarak kullanın mesela benim 42 kiloydu onun 18 falan 60 kilo etti geçirdiler (30 kilo hakkımız vardı)


  • sta  (25.11.14 21:37:23) 
kabin için 1 adet kabin bagajı + 1 adet al ya da sırt çantası alma hakkınız var. kiloda ağır gelenleri hep kabin bagajına ve de el/sırt çantanıza koyun. kabine sokulanlar tartılmıyor.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (25.11.14 21:55:59) 
Kontuara erken gör birinden rica et


  • steward  (25.11.14 22:50:16) 
Arkadaslar inanamayacaksiniz!! , bavul tartisinin yanlis yerine bakiomusum!!! Poundmus baktigim,ic kisimda kilo yaziomus!!! Evet, gerizekalica bi hareketti, bu londra havasi beni bozdu. Hepinize minnettarim.resmen agliodum. İ <3 duyuru!!!


  • mahnita  (25.11.14 22:52:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.