[]

Maaş Hesabı

Merhaba duyurucular

Şimdi ben yeni bi işe başlayacagım yakında.O sebepten firmanın istegi üzerine bugün Yapı Kredi'den hesap açtırdım.Baya bi kagıt imzaladım, o evraklardan birinde maaş:1500 yazıyodu.Maaşı daha konuşmamıştık biz.Bankadaki eleman kafasına göremi yazdı onu yoksa firma (kurumsal baya) bankayla çalıştıgı için önceden bu bilgiyi bankaya sağlamışmıdır??

Cevaplar için teşekkürler

 
Maaş konuşmayan firma kesinlikle ve kesinlikle kurumsal olamaz.


  • sapkasiz cikmam abi  (25.11.14 18:49:23) 
Yarın ugrayacam firmaya, yarın konuşulur büyük ihtimalle ama soru bu degil :/


  • teutonic-terror  (25.11.14 18:51:45) 
maaş + pirim usulü çalışan bir firma olsa gerek.

sen ve tüm diğer çalışanların maaşları 1500 + prim olarak belirlendiğinden bu şekil olmuş olabilir ya da götümden uyduruyorum.
  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (25.11.14 18:56:00) 
maaşı konuşmadan nası hesap aç diyolar sana. gerçek kurumsallık bu değil.


  • spirit crusher  (25.11.14 18:57:59) 
@orta saha prim yok ama niye öyle oldu anlamadım.nakit avans 1500 tanımlandı diye mesaj geldi ama sonra.onla ilgilimi 1500 yazdı acaba?


  • teutonic-terror  (25.11.14 19:24:17) 
nakit avans hesabına tanımlanan kredi gibi artı para gibi bişey. firmanın vereceği maaşla alakası yoktur. ama yine de fiyatta anlaşmadan niye sana hesap aç demişler. belki fiyatı düşük bulup işi kabul etmicen. hilmi bunu enteresan buldu.


  • spirit crusher  (25.11.14 19:30:53) 
@spririt crusher aradıgım ve tahmin ettigim cevap buydu.Herkese teşekkürler


  • teutonic-terror  (25.11.14 19:47:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.