[]

Aliağa - Yeni Foça civarını bilenler..

Mkek memur alımı için başvuru yapmayı düşünüyorum.. Nasıl oralar, güzel mi bir ömür geçer mi? Sakinliği sessizliği severim ama dost, arkadaş olmadan da ömür geçmez tabii.. Buluruz dimi sosyal bi çevre?

Bildiğiniz kadarıyla bi anlatsanız oraları.. İklimi, insanı, yolu yordamı, evi arabası..


 
aliaga ile foca arasinda daglar kadar fark var

aliaga icin anahtar kelimeler : sanayi, liman, rafineri, hava kirliligi, gemi sokum, haddane, vs vs vs

foca icin anahtar kelimeler : ege, sahil, deniz, tatil
  • co2s2  (25.11.14 16:50:37) 
aliağaya gittim hocam. mke'de bir aile dostumuz vardı. yaşadıkları yer lojmanlardı, orada çalışan insanlar vs. ama çalışılan yer sanayi neticede. foça ile uzaktan yakından alakası yok.


  • mdmfk  (25.11.14 17:43:12) 
iş yerim aliağada, uzak dur.


  • cptxxx  (25.11.14 17:47:16) 
y foca sik gibi, emekliler icin ideal. tatil icin eh.
haftasonlari yazlikcilar beldenin amina koyuyor.
ama aliaga'ya kiyasla kiralar cok ucuzmus, o yuzden senin gibi y focadan aliagaya gidenler coktur.

gerci bi termik santral yapacaklarmis koyun civarlarina, nasil olacak o is.
  • yirtik foto  (25.11.14 17:52:18) 
sakinliği sessizliği seviyorsanız foçada ömür geçer. kışın sakin yazın kısmen hareketli olur. eski foça daha güzeldir ama yenisi de iyidir, sorunsuz. balık yersiniz. zeytinyağlı mezeler yersiniz. gençleşirsiniz.

aliağada ise hiçbir türlü geçmez diyorum. ömür tükenir.

sosyal çevre aradıktan sonra her yerde bulunur.
  • icemint  (25.11.14 18:44:07) 
Yeni Foça'da bulacağınız sosyal çevre muhtemelen iş arkadaşlarınız veya komşularınız olur. Kış aylarında bomboş oluyor. Yaz ve bahar ayları sorun olmaz. İşi İzmir'de olsa bile yazlığından gidip gelen çok insan var.


  • Sandeman  (26.11.14 08:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.