[]

Gezi Parki video arsivi

Eski harici diskimi karistirirken gezi parki video arsivi torrentinden kayitlari buldum. Istanbul, Ankara ve diger sehirlerdeki videolar + ustream canli yayinlarinin kayitlari. Diskte yer acmak adina bunlari silecegim ama kiymadim, "dur olm kopyalayalim bi" diyen olursa Besiktas veya Sishane-Taksim taraflarinda bi yere oturup verileri aktarabilirim.




 
yer açmak için silmeyi düşündüğünüze göre boyutları belli ki büyük, biliyorum işkenceye dönüşür ülkemiz şartlarında ama, yine de kıyamamak açısından bi video hizmetine yükleyip ve paylaşsanız ne güzel olur.


  • cevap botu  (25.11.14 13:14:25 ~ 13:14:49) 
Arkadaşın da dediği gibi bir cloud hizmetine yükleyip, linki de bizle paylaşsanız çok hoş olur hocam.


  • sevgikusunkanadinda  (25.11.14 13:22:56) 
100 GB civariydi sanirim. bir de parca parac bircok video var, hani gercekten miktar olarak fazla. her birini youtube'a yukleyemem :) topluca zip'leyip bir yere upload edebilirim ama olabildigince yuksek boyuta izin veren bir yer olmali, akliniza gelen bir yer var mi?


  • hjarteblod  (25.11.14 13:38:24) 
hiç kullamadım ama mail.ru 1 tb alan veriyor diyorlardı. dizi film siteleri de kullanıyor bunu sanırım


  • fatalsoul  (25.11.14 14:09:36) 
Herhangi bi yere yuklersen bu duyuruda paylasir misin? Favorilere ekledim.


  • aeroflot  (25.11.14 21:25:33) 
Belki bir arkadaşımız davetiyeler sayesinde büyüttüğü alanını vs. paylaşabilir, upload etmene izin verebilir? Ayrıca bir duyuru açabilirsin bununla ilgili :)40 yılda birden bile daha zor geliyor başımıza şöyle şeyler, farz-ı misal biz Kızılay'ı iki gün (neredeyse) elimizde tuttuk laaaan.. Silmeyin o yüzden :)


  • sevgikusunkanadinda  (26.11.14 02:25:12) 
uptobox.com burayi buldum; 50gb'a kadar tek dosyada upload'a izin veriyor. 50+50 2 part halinde yapsam sizin icin zor olabilir ama 50gb'i tek parca halinde indirmek. 10-10 bolebilirim. ayrica siz de siteye uye olursaniz indirme tarafinda kolaylik sagliyor sanirim.


  • hjarteblod  (26.11.14 12:35:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.