[]

bebeğe beşik

merhaba,
bebek ilk doğduğunda yanımda uyuyabilmesi için odaya bir beşik almak istiyoruz. yani odasında bir karyolası olacak ama ilk bikaç ay belki de beşiğe sığmayana kadar bu şekilde yanımda kalsın istiyorum.

araştırmalarım sonucu anneler genelde park yatak diye bişey kullanıyorlar ve memnunlar. bunların tipi inanılmaz çirkin, yani türkiyedekiler sanki özellikle çirkin olsun diye yapılmış. ayılı böcekli çiçekli rengarenk. aynı şeylere amazondan baktığımda daha derli toplu normal renklerde şeyler de karşıma çıkıyor.

ama ben yine de park yatak olayına ısınamadım. ve tercihimi şunun gibi bişeyden yana kullanmak istiyorum .
www.amazon.com

sizlerden isteğim, tecrübeli anne babalar olarak tavsiyeleriniz. nasıl olur bu işler, böyle bi yatakta ne kadar yatar bebek, ne kadar süre annenin yanında olması lazım vs. tüm şartları değerlendirerek en ideal yatağı bulmam gerek.

teşekkürler şimdiden.

 
bu estetik ve kompakt olarak güzelmiş fakat bebek ayaklandığında -ki siz o devrenin yoğunluğundan bu gelişimi göz önünde bulunduramayabilirsiniz- yatağın kenarına abanıp devirme riski oluyor. onun için park yatak ideal. çünkü yatağı geniş ve bu sebeple bebeğin abanıp devirmesini engelleyecek kadar bir ağırlığa sahip oluyor aksi tarafta. bunun gibi bi şey alacaksanız da mümkün olduğunca bebeğin abandığında düşüremeyeceği şekilde dizayn edilmiş bir şey tercih etmenizi tavsiye ederim.


  • nereye bu gidis  (25.11.14 12:50:08) 
Hey gidi hey... Biz de bu park beşikleri beğenmemiştik. Eşim yapı marketlerden tahta aldı. Bildiğiniz iki tane X. Sonra bunların açık kollarını alttan ve üstten ikişer tahta ile sabitledi. (Üst tarafı 4 tahta, yani tam bir dikdörtgen olacak şekilde. Ayaklarına tekerlek koyduk. O dikdörtgen dediğim yere de salıncak kurar gibi kumaş geçirdik. Tabii kumaş en kalın canvas tipi pamuklu kumaş. Sağlam kot dikişi. İçine yorgancıdan pamuklu yorgan. Ve sonar satenler, tüller ile süsledik. Tam anlatabildim mi bilemiyorum. Anlattığıma en benzeyen resmi koyuyorum. Bunu daha ucuza gelsin diye yapmadık, hakikaten rahat etti iki kızımız da.
www.captivatist.com

  • SiyamkedisiZorro  (25.11.14 13:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.