[]

Nasıl bir Çay alayım?

selamlar,

yabancı bir arkadaşa çaydanlık sözüm vardı uzun zamandır, şimdi bulunduğu ülkeyi ziyaret edeceğim ve giderken de alayım götüreyim diyorum. yanında da çay götüreyim bari dedim ama kendim tiryaki olmadığımdan ne almam gerektiği konusunda bir fikrim yok.

kendisi de tiryaki değil aslında ama çayı demleyip içmeyi seviyor. nasıl bir çay alayım buna ben? yabancıların özellikle buraya geldiklerinde içip sevdikleri bir çay markası, türü falan var mı? şöyle "woooow, now that's a great tea maaan! I'd bathe in it!" dedikleri falan?

 
çaykur tirebolu 42

götür hastası olsun. ama bulmak bir dert. her yerde olmuyor.

yine çaykur'un organik hemşin çayı da efsane diyorlar ama hiç içmedim.
  • sir gawain  (25.11.14 08:42:25 ~ 08:44:54) 
hocam evet, sir doğru söylemiş. Alacağın çay tirebolu42 artık eskisinden daha kolay bulunuyor. Ankarada carrefourlar da , migroslarda ve çağdaş marketlerde gördüm. Çaykur satış mağazası varsa bulunduğunuz yerde orda kesin var.


  • primetime  (25.11.14 08:44:58) 
42 tirebolu ama mavi paket olanı siyah değil


  • bdsm izmir  (25.11.14 08:47:08) 
tirebolu güzel
Onun yanı sıra büyük paket rize turist çayı ile küçük teneke tomurcuk alıp harmanlayabilirsiniz uğraşırım diyorsanız (pek zor değil gerçi). Lezzetli oluyor.

  • whoosie  (25.11.14 08:48:28) 
tirebolu 42 ama çaykur olanı değil :)
tirebolu marka olanı bir deneyin de bakalım çaykur'u bir daha alıyormusunuz :)

tirebolu 42'den önce çay içmeyen ben, bunu denedikten sonra demlik bitirir oldum, üstelik şeker de kullanmıyorum. Mükemmel lezzetli birşey.

bahsettiğim çay şu: gemlikorganik.com
  • baterist  (25.11.14 13:13:02) 
eynesil marka çay. export olanı. her yerde yok. tirebolu 42 müdavimi iken buna geçtik, sadece biz değil herkes son derece memnun...

caysatisi.com
  • gneral  (25.11.14 13:39:06) 
çayı bilmemde sakın balküpü şeker alma www.eksiduyuru.com


  • lcnkr  (25.11.14 13:41:01) 
Tirebolu 42 bence de. Bimde bile vardi.
Bir de bulabilirsen karaali diye bi marka, cok guzel gercekten. Hatta daha guzel bu.

  • april12th  (25.11.14 14:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.