[]

altınoluk akçay

merhabalar,
yakın zaman içinde altınoluk'a gitmeyi düşünüyorum. şu an istanbul'dayım, ankara'dan oraya gideceğim. oraya en ucuz araç hangisidir, tren gider mi otobüs geçer mi? nerde inip nerde neye binmem gerekir ve otostopa uygun yerler midir, kamyon şöförlerimiz adnan şenseslerini ferdi tayfurlarını paylaşacak bir yol arkadaşı kabul ederler mi? lütfen en makul ve mantıklı yolu tarif eder misiniz?

ayrıca akçay'daki askeri tesislerde kalacağım. ordan altınoluk'a gitmeyi düşünüyorum. minibüs varmış diye duydum. gece kaça kadar vardır ve mesafe, ücret ne kadardır?

teşekkürler.

 
küçükkuyu otobüsleri ile önce akçay; sonrasında altınoluk'a ulaşabilirsin. Otostop işini bilmiyorum.

Minibusler sanıyorum 1'e 2'ye kadar çalışıyor. Öyleydi en azından...değişmemiştir ama. ücret 3-4 birşey oluyor.tam hatırlamıyorum.
  • suda balik  (29.07.09 20:24:02 ~ 20:24:25) 
Balikesir e otobus. Balikesirden ilk gidilecek yer Akcay a oraya degilse altinoluga otobus. Ya da Balikesir e direk canakkale uzerinden giden otobuslerle direk altinolukta inis. akcay a gece 2 bazen 3 e kadar minibus var. olmadi otostop cek illa biri duruyor.


  • gunlerin kopegi  (30.07.09 00:34:36) 
kamil koç ankara-küçükkuyu otobüsü 50 tl. internetten kamil koç kartı edinip bileti online olarak alırsanız 45 tl oluyor. doğrudan altınoluk ya da akçayda inebilirsiniz.

truva çanakkale üzerinden gider, biraz daha ucuz olabilir.

tren gitmez, otostopu da ben bilemem : )

akçay altınoluk arası minibüs gayet sıktır, geç saate kadar çalışıyor sanırım. mesafe, hımm.. altınoluk- akçay arası 15-20 dk falan sürüyor arabayla. minibüsle biraz daha uzun sürebilir.
  • deoksiribonukleotit  (30.07.09 00:48:21) 
direkt akçay otobüsü de olur, kamyoncular kafadır, ama kamyonlar genelde manisaya gider, o sebeple istanbuldan balıkesire gidebilirsin, ama ankarayı bilemem. tren balıkesire kadar gider diye biliyorum, oradan akçay otobüsleri 10 lira falandır. gece 2ye kadar araç bulursun akçay altınoluk arası, olmazsa otostop çek, en temizi odur. ama otostopla gidersen akçay merkeze uzak kalır, otogarda inersin, geç saatte yürümek zorunda kalırsın.
kamyona da otostop çekeceksen hafif yüklülere çek. kum ya da ağır yük kamyonlarıyla o yol bitmez. ben bir kere tramva geçiriyordum adeta. yalova balıkesir arasındaki bütün kilometre taşlarını saymıştım. bence burada ayrıca gideceğin vakte bir ilan ver, o civara gidecek birisi illa bulunur.

  • outlawrider  (30.07.09 01:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.