[]

yeni doldurttugum kartusu bitmis gösteriyor

deliricem.
yeni doldurduğum renkli kartuş için boş diyor belge çıkaramıyorum.
printer ın bozuk ve kartuşun bitmiş olma ihtimali yok. kazıklanmış da olamam çünkü gözümün önünde doldurdu.
2 hafta önce doldurttum. aldım biraz salladım kartuşu yine olmadı. alkol mü döksem napsam? bu akşam çıkarmam lazım belgeyi.

 
Taaa 2001 senesinde falan su kaynatıp içine kartuş atıyordum. Ucunu peçeteye bastırınca geliyordu renk. Kurulayıp takardım sonra.
Bilmiyorum kartuşlar hala aynı mı.

  • nickini vermek istemeyen uye  (24.11.14 21:04:09) 
dolumun da suresi var. surekli yapamazsin. kartus yuvalarini kuru besle temizle.


  • mayeskuel  (24.11.14 21:04:27) 
Çipleri sıfırladın mı? Dolu olsa dahi çipler boş diyorsa mürekkep çekmez.


  • cetoxim  (24.11.14 21:31:46) 
Benim yazıcı da dolu kartuş takılı olduğu halde uyarı ledleri yanıyor. Ama yazdırıyor. Böyle olmaması için orijinal kartuş almak gerek. Dolum yapacaksan kartuşun çipini resetlemen lazım. Tabi bu hp marka yazıcı için diğer markalarda nasıl bilmiyorum.


  • gargamel  (24.11.14 21:36:27) 
bitmeyen kartuş diye bir şey ar duydun mu? bitmeyen derken yanına ayrı bir hazne yerleştiriyorlar, tabi haznenin kapasitesi senin kartuştan çok daha büyük. dolayısıyla çok uzun süre gidiyor. denemeni öneririm.


  • sehpa fx350  (24.11.14 21:37:50) 
canon mp230 printer.
orjinal kartuşlar.
suan peçeteye sildim kartuşu. akıyor renkler.
dün böyle bişey yoktu. bugun acınca makineyi böyle bir şeyle karşılaştım.

edit: renkli hiç bitmiş gibi değildi geçen gün çıkarırken.
  • hain kostokk  (24.11.14 21:45:59 ~ 21:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.