[]

Ben nereliyim?

Babam Dogma buyume Istanbullu. Dededeleri bulgaristandan once baska bir yere sonra istanbula geliyorlar. Babam ve babasi istanbul dogumlu. Ben bursada dogdum ama annem de bursa dogumlu degil baska yerden geliyorlar. Liseyi bitirene kadar orada yasadim bir daha da donmedim bursaya. Simdi benim ne annem ne babam bursali, kutugumde de uskudar yaziyordu evlenmeden. Ben neden bursali oluyorum? Oluyor muyum? Babam nereliyse orali miyim?




 
hayır nereliyim demek istiyorsan oralısın


  • dinsiz adam  (24.11.14 20:57:05) 
madem bulgaristandan ricat eylemişiniz, ortamlarda deliormanlıyım de. değilsen bile kim bilicem mk. karizma yer ismi bence.
ben de bazen dobrucalıyım derim. bazen sinop. bazen gürcüyüm diyorum. kafkas milliyetçiliği yapıyorum. gerçi kafkas inbeleri bize kafkas değil diyorlar dışlıyorlar.

  • namus ninjası  (24.11.14 20:57:43 ~ 20:59:15) 
doğduğun yer değil doyduğun yer önemli.

nerde doyuyorsun?
  • sen olmayan cocuk benim  (24.11.14 20:59:36) 
Merak etme "dunyali" biz dostuz, seni memleketinle sinirlayacak degiliz.


  • 83mxx  (24.11.14 21:02:32) 
baban istanbulluymus iste. onun da babasi istanbuluymus.

istanbulluyum de gec iste. detay isteyene de bulgar gocmeniyiz dersin.
  • exlibris  (24.11.14 21:02:56) 
@Exlibiris ben de oyle dusunuyordum da akilsizin biri bursali oldugumu idda ediyor ancak qilemde hic bursali yokken sadece dogup bir sire yasadigim icin bursali olmam sacma bence


  • Mamutabi  (24.11.14 21:06:26) 
bence istanbullusun arkadaşının hesabına göre paris'de doğsan parisli mi olacaktın.


  • kuzey li  (24.11.14 21:13:44) 
bana sorarsan dogup buyudugun yeri soylemek en mantiklisi. belli ki bursa'yi sevmiyorsun ve tabi ki nereliyim demek istiyorsan oraliyim dersin ama bu arkadasinin akilsiz oldugu anlamina gelmiyor.


  • nxtrls  (24.11.14 21:14:43) 
nerenin kulturunu aldigina inaniyorsan oralisindir. buyudugun sehir diyebiliriz. yani bursalisin iste.

edit: istanbullusun yazmistim duzelttim. tam okumamisim.
  • bohr atom modeli  (24.11.14 21:17:22 ~ 21:21:42) 
7 göbek kuralına göre halen bulgarsın, göçmeniz diyebilirsin misalen, ama istanbulluyum de geç


  • selam  (24.11.14 21:17:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.