[]

İnternetimin hızı 8 mb ten 2.5 mb e indi

yaklaşık 5 gündür böyle. ttnet i aradım 20 dakika güncelliyorum ediyorum dedi sonra onunla konuşurken internet komple gitti. arıza kaydı aldı. sabaha internet gelmiş durumdaydı ama yine 2.5 mb görünüyor testlerde.

numara 444 lü. şimdi arayıp küfür edeceğim ama benden kaynaklanan bir şey mi vardır diye sizin fikirlerinizi merak ediyorum?

not: dns yokken de aynı. farklı dnslerde de aynı. iki bilgisayarda da denendi aynı.

 
akk dolmamıştır dimi?


  • sta  (24.11.14 14:49:56) 
adil kullanım kotası veya bizim deyimimizle amına kodumun kotası olma ihtimali gayet mümkün. 50gb'ı geçince 3mbit'e iniyor çünkü


  • argent dawn  (24.11.14 14:51:38) 
akk'yi asmissin.


  • hjarteblod  (24.11.14 14:57:40) 
adil kullanım kotasını aşmışsın. benim de geçen ay 3'e düştü. ay başında normale döner.


  • sir gawain  (24.11.14 15:06:29) 
NETLİMİTSİZ Paket. geçsem bile kesinti olmuyor diyor pakette.

-------spoiler------------
Kullanmakta olduğunuz limitsiz tarifede kota kullanım limiti ve kota aşım riski bulunmamaktadır.
-------spoiler-------------

dün işlem yapan arkadaş bunu biliyor olması gerekiyor. başka aklınıza gelen bir şey var mı?
  • silver apple  (24.11.14 15:10:54) 
paketin kotasıyla adil kulanım kotası ayrı şeyler. limitsiz tarifelerde de akk oluyor ne yazık ki. millet boşu boşuna sövmüyor ttnet'e.


  • sir gawain  (24.11.14 15:13:20) 
netlimitsiz paketlerde akk var. sadece mesela sınır 50 gb diyelim 50 gb ı geçtikten sonra da internete girebiliyorsunuz demek o. sadece hız 3 mbit'e düşüyor ve ekstra para vermiyorsunuz 50 gb'ı geçtiğiniz için.
yani sorun akk..

  • sta  (24.11.14 15:16:36) 
paketin ismi netlimitsizse akk olmuşsun. netlimitsizin anlamı istedigin kadar kullan herhangi bir ek ücret alınmıycagı senden. hızın düşer.


  • rurouni  (24.11.14 15:21:10) 
sağ olun dostlarım. yani dün akşam aradığım müşteri hizmetleri yetkilisi söylese nedeni budur diye, hiçbir şey demeden yoluma devam edeceğim. iyi de oradaki müşteri hizmetleri yetkilisi nasıl olur da böyle bir şeyi es geçer ve 20 dakika beni telefonda bekletir?

hemen şikayet ediyorum kendisini. ayrıca küfür de ediyorum şu. durun arayıp da bir de genel yetkiliye küfür edeyim.
  • silver apple  (24.11.14 15:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.