[]

Sevgiliye Hediye Çanta

Yakın bir zaman sonra kız arkadaşımın doğum günü. Çanta almaya karar verdim. Hediye için ayırabileceğim rakam 600 TL - 700 TL civarında. İnternetten kısa bir araştırma yapayım dedim, pradalar, gucciler ne kadar pahalıymış arkadaş. Michael Kors'a baktım çantaları beğendim. Ama her yerde binlerce çakması var kesinlikle almayın falan denmiş.

Hadi bir yardımcı olunda şöyle güzel bir çanta seçelim.


 
nine west'te epey indirim var şu sıralar. çanta konusunda zevkim iyi değil, bir tavsiyede bulunamam.


  • tiny penny  (24.11.14 09:52:28) 
Orjinal almak zorunda değilseniz o paraya LV, Gucci vb. birebir güzel replika bulursunuz.
Michael Korslar da iyidir ama pazara düşmüş durumdalar şu anda, çok önermem.
Orjinalliği önemli ise ve bilindik üst seviye markalardan olsun istiyorsanız, o paralara Vakko veya Beymen'de de güzel çantalar bulunuyor bu arada.
Mesela:
shop.vakko.com

Kız arkadaşınızın tarzini bilmiyorum ama bana yazın şundan hediye geldi. Çok sevdim kendisini:
shop.vakko.com

Bunlar da sezon ürünleri:
shop.vakko.com

Gerçekte çok daha güzel görünüyorlar, fotoları biraz ruhsuz çıkmış nedense.
  • afush  (24.11.14 09:53:34) 
  • emmiymissincesine  (24.11.14 09:57:41) 
  • prinkipodelisi  (24.11.14 10:19:28) 
sevgilime o kadar pahalı bir çanta aldırmam. alırsa üzülürüm. en fazla 100 tl verilir çantaya. en iyisi takı alabilirsiniz. kolye, küpe yahut bileklik olabilir.


  • kakao  (24.11.14 11:54:13) 
Tarzı ne?
Yaşı kaç?
Mesleği ne?
Hangi renkleri ağırlıklı kullanır? vs ipuçları vermeden yardımcı olamıcam. Şahsen michael kors çantalar bana babanne işi geliyor mesela. Çok kişisel bişey bu çanta zevki.
Yerinde olsam topshop'a falan bakardım, değişik ve kaliteli çantaları var.

www.topshop.com
  • shejia  (24.11.14 12:16:50 ~ 12:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.