[]

Antalya'da ios programlama eğitimi veren var mı?

Merhabalar, Antalya'da ios programlama eğitimi veren yer mevcut mu? Ya da uygun fiyata ders vermek isteyen? Bulamaz isem ingilizce kaynaklara girişmeyi planlıyorum.




 
internet turkce ve ingilizce milyonlarca video tutorial ile dolu. programlama ogrenmek icin para vermek bu zamanda buyuk sacmalik bence(baska bir dili yada programlama temellerini bildigini varsayiyorum, bilgisayar muhendisi misin).internetten her seviyede bilgiye ulasabilirsin. stanford'un dersleri youtube'da duruyor. coursera benzeri siteler duzenli olarak sinif aciyorlar vs.


  • crucio  (24.11.14 10:09:54) 
Evet ingilizce kaynaklara yöneleceğim. Türkçe kaynak olarak bir kuple Sefa Ayçiçek'in videoları var. Kurs ile daha hızlı ilerlerim ama kurs ararken kaybedeceğim vakit ile bir miktar daha ilerleyebilirim. Yine de Antalya için gören duyan bilen olursa yardım beklerim.


  • o kadar da degil aga  (24.11.14 13:14:45) 
gelecegi yazanlar'in android dersleri falan oldukca iyi, ios da oyle olabilir bi goz atabilirsin


  • jedilance  (24.11.14 16:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.