[]

Kondisyon Küreği

Yunan olimpiyatlarının değerli sporcuları,
Evde çalışmak için kondisyon kürek aleti alma niyetindeyim ancak daha önce bu aletle çalışmadım. Aranızda bu alete sahip olan çalışan faydasını gören ya da tam anlamıyla ne gibi bir fayda hedeflenir bu aletle bilen var mı?
belki 2.el satan bile çıkar ne dersiniz?


 
Kondisyon antrenmanlarını renklendirse de kaderi çoğunlukla koşu bandları ile aynı oluyor. Eve almak için uygun değil bu aletler.


  • arnold schwarzeneger  (24.11.14 08:01:17) 
Arnold+1 biz de bir tane var, 2-3 ayda bir ortaya cikip, bu sefer duzenli kullanacagim denilip 3 kere kullandiktan sonra unutuluyor kendisi. Sonra bir koseye kaldiriyoruz. 3 ay sonra basa sariyoruz.

Demem o ki cok istikrarli bir insan degilseniz eve almayın, bosuna yer kaybi.
  • fraise  (24.11.14 08:13:49) 
bende concept2 var ilk 2 ay hergün, sonraki 2 ay haftada bir gün, sonraki 2 yıl ise ayda belki bir gün kullandım.

arnold haklı, en iyisi salona gitmek.
  • Sarix  (24.11.14 08:25:41) 
concept2 cok guzel bi alet. ama iste papaz her zaman pilav yemiyor. ben salonda kullaniyorum, asagi yukari ayda alti kere filan.

yok ben kurekte kendimi gelistirmek istiyorum diyosan, zaten elzem almak.
  • yirtik foto  (24.11.14 08:34:24) 
sırt ağrım olduğu zaman o bölgedeki kasları güçlendirmek için almıştım. sonrasında aletsiz sporlarla da iyi neticeler alınca kullanmayı bıraktım.
bence koşu bandından daha iyi bir alet ama yine de aletsiz çalışmayı daha çok seviyorum.

  • chavezding  (24.11.14 09:21:01) 
evin büyükse al, fiyatı salon parasıysa salona git.


  • ytse jam  (24.11.14 10:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.