[]

Masa lambası bulmama yardım edin

Elim bir kaza sonucu, ortaokuldan beri kullandığım çok sevgili masa lambamı kaybetmiş bulunuyorum. Çok üzgünüm. Yenisini alamadığımdan masanın başına oturasım bile gelmiyor.

İnternette bakındım biraz 25 tlden başlıyor bilmem kaç tlye kadar gidiyor ama üç aşağı beş yukarı modeller hep böyle www.ikea.com.tr

Benim kullandığım lambada ekte gösterdiğim kompakt floresan dedikleri şey kullanılıyormuş, birkaç elektrikçiyle konuştuğumda artık bu tarz masa lambalarından üretmiyorlar dedi.

Aradığım şey, en az 40 cm yüksekliğinde, beyaz ışık veren, aydınlatması iyi ama parlak olmayan masa lambası. Ledli olanlara da baktım pek iç açıcı gelmedi.

100 liraya kadar ödeyebilirim. İnternetten alabilirim, ya da İstanbul içinde gidip alabilirim.

 
  • bass solo take one  (23.11.14 21:49:45) 
özellikle bu şekilde bir kap içinde olanları istemiyorum.
lambası mümkünse ekteki fotoğraftaki gibi yatay bir şekilde olsun.

tam tarif edemedim sanırım, şu linkteki lamba benzeri ama çocuklar için olmayanından arıyorum www.aliexpress.com

ders çalışmaya, yazı yazmaya lazım.
  • kahin ahtapot paul  (23.11.14 21:57:10) 
Bass'in paylastigi masa lambasindan f/p olarak daha iyi yok ben de 2 hafta once bi arastirma yapmistim bunu sectim.

Bende banker lambasi var hic kullanisli bulmuyorum.
  • kegums  (23.11.14 21:57:46) 
www.ikea.com.tr

kullaniyorum. tavsiye ederim.
  • helenart  (23.11.14 21:59:49) 
philips'in var linkte gösterdiğin gibi. geçen ay koçtaş ve bauhaus'ta satıyorlardı.


  • cadi iren  (23.11.14 22:19:53 ~ 22:21:52) 
@cadi iren

hemen yarın koşa koşa gidip bakıyorum, led değilse eğer nokta atışı!
  • kahin ahtapot paul  (23.11.14 22:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.