[]

internetten evcil hayvanları için mama ve diğer malzemeler alanlar

nelere dikkat ediyorsunuz, hangi siteleri tercih ediyorsunuz, şöyle olsa çok daha iyi olurdu diyebileceğiniz, eksikliğini hissettiğiniz bir şey var mı? bu işe girmeyi düşünüyorum, fikirlere çok açığım. teşekkürler.




 
ben juenpetmarket veya petburada yı tercih ediyorum.
ikisi de siparişimle beraber bedava eşantiyonlar gönderiyor. petburada en son sokak hayvanları için mama kabı ve kuru mama, iki kutu konserve mama falan gönderdi mesela. insanın hoşuna gidiyor.
ayrıca iki sitede de çok çeşit var.
  • innerbliss  (23.11.14 21:10:36) 
Fiyatlara ve kampanyalara da dikkat ediyorum ben. Bir de güvenilir olması önemli tabi.


  • purusha  (23.11.14 21:16:32) 
www.bulabilirim.com u tercih ediyorum.. Bir sıkıntı yaşamıyorum fiyatları uygun. Daha uygun fiyatlı sunabilecekseniz sizden alışveriş yapabilirim.. Benim için önemli olan fiyat :)


  • white35  (23.11.14 21:17:49) 
Solempet var


  • divit  (23.11.14 21:23:20) 
On senedir kedimle beraber yaşıyorum, hiç onlayn alışveriş yapmadım, sorunu takip ediyorum.


  • charlesbukowskiineksi  (23.11.14 21:24:36) 
www.kurumama.com evde beslediğiniz evcil kedi, köpek, kuş, balık, hamster, tavşan, ginepig ve kamplumbağalar için mama ve aksesuarları bulabileceğiniz harika bir site. ayrıca şuanda sitede kısa süreliğine tüm ürünlerde %20 indirim kuponu mevcut. üyelik sistemi sayesinde sepetinize ürün ekliyebiliyor ve daha fazla site fonksiyonunda yararlanabiliyorsunuz. ayrıca siteden kargo takibinide kolayca yapabilirsiniz. destek numarasından ise site ve ürünler hakkında hertürlü konuda yardım alabiliyorsunuz. evcil hayvan mamaları ve aksesuarları alanında açılmış en iyi sitelerden birisi.


  • pyhuita  (19.01.19 20:18:36 ~ 23:28:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.