[]

Diyarbakır'da eğlence ve yeme içme mekanı önerileriniz.

Pzt akşam ve salı gündüz bu güzide şehirde olacağım. Akşam şöyle iki tek atıp türkü şarkı dinleyecegim bir yer var mı? Bir de gündüz için adam gibi Ciğerci veya kebapçı yok mu? 2 ayda bir gidiyorum ama bir türlü tatmin edecek yer bulamadım. Bir el atın allasen. Ayrıca şu kadayıf övulüyor ama 10 ayrı yerden yedim belki hiç bir şey anlamadım nedir farklı olan.




 
cheffy dünya mutfağı. aynı zamanda diyarbakır barosu lokali. çok nezih bir mekan yemekleri güzel.


  • ludovico  (23.11.14 20:41:33) 
ciğerci dağkapı ciğercisi.


  • ludovico  (23.11.14 20:49:52) 
çok klişe olacak ama hasan paşa hanına gidebilrsin kahvaltı için aslında hasan paşa hanına gideceğine onun az ilerisinde dört ayaklı minarenin yan tarafındaki diyarbakır evinin kahvaltısı daha güzeldir oraya git.
ciğerci için dağkapı ciğercisi ya da ciğerim ocak başı var onlarda iyidir. illa ciger falan yemiyeceksen benim sevdiğim boyuna meze yapan bi yer var ofiste meze market adında oradan çeşit çeşit meze yiyebilrsin. keyf-i kebap içinde iyi şeyler söylüyorlar lakin ben hiç gitmedim.
ama en güzel et yemeklerini (kebap ciğer adana vs) nasır usta var dağkapıda orada yersin fiyatı da diğerlerinden çok pajhalı değildir ama sofra çeşitliliği bakımından en iyisi odur. ayrıca yanında çok sağlam çiğköfte ikramları da var personelde pek güler yüzlü. kesin git buraya hatta sadece buraya git.
kadayıf olayına gelince sıtkı usta iyidir, nasıl bi farklılık aradığını anlayamadım ama şeyhmu ustanın kadayıfı biraz kurudur. sıtkı usta hem malzemesi bol hem de daha taze ve lezzetlidir.
türkü dinleyip iki tek atılacak yer hakkında pek bilgim yok zira diyarbakırda doğru düzgün hiç iki tek atmadım. ama türküsüz bi bar arıyorsan ofis ayhan durağındaki roll iyidir. ya da ofisteki ekinciler caddesindeki bir iki mekan ama tam isim veremeyeceğim şu an.
  • bokmuhendisi  (23.11.14 20:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.