[]

beyaz esyada hangi marka?

dayaniklilik, fiyat, servis masraflari, vs cercevesinde onerdiginiz marka hangisi olurdu?
evleniyoruz ve malum alisveris surecine girdik ufaktan. hic fikrimiz yok hangi markaya guvenecegimiz konusunda.
mesela samsung? siemens? bosch? miele? nedir en mantiklisi?


 
Profilo şaka şaka :P Yalnız popüler markaların bazıları her kategoride ürünü olmayabiliyor. Mesela Philips markasının fırını yok. Yani bir marka söylersem çok kapsamlı hemem hemen her yelpazede ürünü bulunan bir marka söylemem gerek.

Samsung bu konuda bir örnek. Ha Samsung; telefonlarının çerçevesinde kullandığı sahte alüminyum görünümünü ev eşyalarında da uygulamış. Görünümü güçlendiriyor fakat çok çabuk ç.izilme dökülme olabiliyor. Bu markanın telefonunu kullananlar bilir. Samsung marka telefon kullanıyorum,evet.

Söz konusu sağlamlık ve estetikte olsun istiyorsanız Bosch, Siemens ve Philips diyorum.
  • gargamel  (23.11.14 18:25:32) 
her markanın iyi modelleri var. mesela benim evde vestel var hep normalde ailemin evine hiç girmemişti dandik falan diye ama canavar gibi hepsi. boşuna markaya para vermeyin, araştırın iyi modellerini bulup alın.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.11.14 18:30:45) 
biz hepsini bosch aldık. memnunuz


  • sta  (23.11.14 18:47:54) 
bosch.


  • kuzey li  (23.11.14 18:52:18) 
Çamaşır makinesi için konuşuyorum; Miele. Yeni aldık bizde ve bu arada iyi araştırmıştım. Şu an gayet memnunuz. Onu almazsan da Bosch diyebilirim.
Her ürün için ayrı ayrı araştırma yap bence. Ütüyü biz tefalden aldık ve hiç memnun değiliz. Amcam philipsten aldı ve bizim en son çıkan en pahalı aldığımız üründen çok daha güzel. Ama mesela philipsin başka ürününü tavsiye etmeyiz.

  • mornie  (23.11.14 18:54:16) 
bosch

mümkünse alman imalatları.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (23.11.14 19:11:17) 
arçelik bayisi olan kuzenim bosh u tavsiye ediyordu.


  • sen olmayan cocuk benim  (23.11.14 19:23:25) 
bosch aldık, memnunuz.


  • koybasigillerden  (23.11.14 19:26:55) 
üst segment için miele'yi alabilecek paranız varsa düşünmeyin bile. evladiyeliktir. yoksa;

orta segmentte bosh'un avrupa üretimleri(sanırım seri numaralarından ayırt ediliyordu), duzdolabında liebherr(alman malı), ufak ev aletlerinde phillips, tefal

alt segmentte arçelik fena değil.
  • filipis  (23.11.14 20:02:12) 
miele zor ya tabi isterdik ama.
siemens ve bosch arasindayiz gibi su an. burada herkes bosch diyor ama sozlukte siemens yorumlari daha olumlu gibi. bosch dan cok sikayet eden var.

  • chavezding  (23.11.14 20:06:35) 
Tabi ki Siemens... Aldığım hiçbir ürününden şikayetçi olmadım...

www.bulabilirim.com
  • white35  (23.11.14 20:24:48) 
siemensle bosch aynı fabrikadan çıkıyor. bri farkları yok yani


  • sta  (23.11.14 20:53:12) 
  • yalnux  (23.11.14 21:08:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.